Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,052 $

Menő kávéfőzőt ajándékozott Jákob Zoltán az egyik követőjének (videó)

Jákob Zoltán mindenkire gondol, most épp egy menő, trendi kávéfőzőt ajándékozott az egyik követőjének az utcán.

...svg content...Fotó: Instagram/Jákob Zoli
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Jákob Zoltán népszerűsége olyannyira töretlen, hogy már több mint 800 ezer követőt számol a TikTok oldalán, ami egyértelműen tételnek számít. Nemcsak sokan követik, aktívak is rajta az emberek, akik izgatottan várják az új tartalmakat, amikből van bőven.

Zoltán imád ajándékozni, jótékonykodni, új embereket megismerni, és erre sok időt, energiát, pénzt szentel. Akár politikusként is el tudnánk képzelni őt valamelyik kerületben polgármesterként, olyan aktív, tele ötletekkel, és az emberek nagyon szeretik, abszolúte lenne benne potenciál. Soron kívül Egy rendőrre is rátámadt a szüleivel végző újpesti kettős gyilkos

Valószínűleg A Nagy Ő-nek nincsenek ilyen tervei, így is sokat dolgozik, járja az országot, nemcsak Budapesten osztogat értékes ajándékokat a követők között. Több szerencsés követővel találkozott már, többek között PS5-öt, iPhone-t és más egyéb elektronikai eszközt is átadott a szerencséseknek.

Jó látni azt, hogy valaki ennyire őszintén kedveli az embereket, és örömet okoz számára az, ha valaki örül. Emiatt is érdemes követni Zoltánt, mert soha nem tudni, mikor és hol bukkan fel a milliárdos üzletember. Már háztartási cikkek is vannak a Ferrarijában, amit hamarosan ideiglenesen lecserélhet, ha megérkezik hozzá a McLarenje.

„Sikerült meglepnünk egy végtelenül kedves hölgyet, amint éppen egy élelmiszer bolt parkolójában gyanútlanul pakolászott.” – írta a posztjában Zoltán, aki ezúttal egy menő és trendi kávéfőzőt adott egy szerencsés hölgynek, aki értékes ajándékkal térhetett haza a vásárlásból, teljesen ingyen.

Xavi megerősítette, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de vissza akar térni

Xavi nem kertelt, és elárulta, hogy Laporta, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de továbbra is a Barca szurkolója marad.