Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,944 $

Újabb értékes ajándékot adott át Jákob Zoltán a Ferrarijából

Jákob Zoltán random módon lepi meg a követőit, most épp egy fiatal lányt, aki nemcsak értékes, hanem hasznos ajándékot is kapott.

...svg content...Fotó: Instagram/Jákob Zoltán
Cool

Hujber Dávid

Szerkesztő

Azok, akik Jákob Zoltánt követik az Instsgramon és a TikTokon, biztosan nem fognak unatkozni. Rendszeresen készülnek videós tartalmak, nemrég például egy rögtönzött rózsaceremóniát tartott, amiben A Nagy Ő miatt komoly tapasztalata van.

Négy korábbi A Nagy Ő versenyzővel találkozott, akik nagyon örültek neki. Természetesen a közös fotók sem maradhattak el, és noha egyikük sem nyert a TV2 műsorában, nincs közöttük harag, jóban maradtak a magyar milliárdos üzletemberrel, aki mostanában nem kevés ajándékot osztott ki a követői között. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Egyes szerencsések PS5-öt, mások Iphone-t és laptopot kaptak, illetve azt a lehetőséget, hogy találkozhattak Zoltánnal. Zolit könnyű kiszúrni az utcán az új Ferrarija miatt, ami hamarosan pihenőre mehet, mert többek között egy McLarent és egy Lamborghinit is rendelt magának, amik tipikus nyári autók.

Zoltán már 800 ezer követő felett jár a TikTokon, ami óriási szám, miközben több mint 13 millióan like-olták a tartalmait. A Nagy Ő ennek alkalmából újabb értékes csomagokkal indult útra, hogy random módon lepje meg a követőit, így azok, akik nem követik, és találkoztak vele, bánhatják, mert értékes nyereménytárgyakról maradtak le.

A videóban szereplő fiatal lány szerencsés, mert követi Zolit, szereti is a tartalmait, ami most egy menő porszívót ért számára. Zoltán személyesen adta át a szerkezetet, melynek jó hasznát fogja venni a nyertes, aki épp kutyasétáltatás közben futott össze Zoltánnal.

Történelmet írt a Leverkusen, veretlenül fejezték be a szezont, kikapott a Bayern München

A Bayer Leverkusen egy több mint hihetetlen szezon végén szerezte meg a bajnoki címet, ráadásul úgy, hogy nem kaptak ki.