Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,37 Ft
Euró
387,11 Ft
Font
455,19 Ft
Bitcoin
67,538 $

Telepakolta Jákob Zoltán a Ferrariját értékes ajándékokkal (videó)

Jákob Zoltán többek között háztartási eszközöket is fog ajándékozni, amiknek sokan fognak örülni, de egyéb más értékes elektronikai kütyük is gazdára találnak.

...svg content...Fotó: Instagram/Jákob Zoltán
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Jákob Zoltán az elmúlt hetekben nem kevés értékes ajándékot osztott ki, azokat ajándékozott meg, akik követik őt. Volt, amikor kivételt tett, de a legtöbb esetben a követők juthattak hozzá a nagyon értékes ajándékokhoz, aminek mindenki kivétel nélkül örült.

Nem csoda, mert csak úgy repkedtek a PS5-ök, az iPhone-ok, a táblagépek, a laptopok. Sokszor Zoltán is ott volt a helyszínen, és a Ferrarijából adta át ezeket az eszközöket, melyeknek nagy hasznát vehetik a nyertesek. Öröm volt nézni, ahogyan az emberek boldogok, és valóra válnak a vágyaik. Soron kívül Több mint 5,5 millió alkalommal töltöttek le pénzlopó appokat a Play Áruházból

Ezek igenis nagy dolgok, mert nem mindenki engedhet meg magának egy drága elektronikai cikket. Zoltán ebben is segít, de nyilván mindenkinek nem tud, már csak amiatt sem, mert a TikTok oldalát időközben több mint 800 ezren kezdték el követni, mely egy újabb komoly mérföldkő számára a közösségi médiában.

Zoltán számára az adakozás is olyasvalami, amit nagyon szeret, ez a legkedvesebb hobbija. Tisztán látni rajta, hogy akkor a legboldogabb, ha mások is azok körülötte, és többek között minden munkatársára is gondolt húsvétkor, ajándékok formájában is, mely szép gesztus volt tőle.

„800.000-en lettünk (sajna nem itt az Instán, de ajándékot Insta követők is kapnak) és 10. 🏆lettem a magyar nyelvű tartalmat gyártók között. Köszi mindenkinek. Örömömben a csomagtartót megtömtem jobbnál-jobb elektronikai eszközökkel, amit a következő két héten kiosztunk Petivel random az utcán ajándékba. A robot- és Dyson porszívókat már felnőttek kapják. (Bochkor Gábor ötlete nyomán)

Nincsenek megszűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin

Kovács Zoltán tisztázta, szó sincs arról, hogy meg lennének szűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin.

Helyreállt az 1-es villamos közlekedése

Újra teljes vonalon jár a 1-es villamos, miután az óbudai tűzoltók megoldották a kérdést a Vörösvári úton.