Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
355,18 Ft
Euró
385,16 Ft
Font
451,73 Ft
Bitcoin
67,371 $

További Hírek

Ursula von der Leyen szerint nem zárható ki, hogy betiltják a kínai közösségi platformot az Európai Unióban.

Nem várt hatása lehet az elnök által is támogatott törvénynek.

Az Európai Bizottság már korábban is jelezte, hogy adott esetben be is tilthatják a videók megtekintéséért jutalmat kínáló TikTok Lite szolgáltatást.

A TikTok kínai tulajdonosa inkább leállítaná az alkalmazást az Egyesült Államokban, minthogy eladja azt, amennyiben az új amerikai szabályozás elleni jogi erőfeszítések kudarcot vallanak.

A Magyar Nemzeti Bank határozottan cáfolja a TikTokon terjedő, a lakossági bankbetétek befagyasztásáról szóló álhíreket és feljelentést tesz.

A ByteDance tulajdonában lévő alkalmazás válaszút elé került: vagy elbukja a rengeteg amerikai felhasználót, vagy eladja a platformot egy amerikai tulajdonosnak.

Orbán Viktor miniszterelnök először diákmunkát vállalt, amire azonban ennyi év távlatából is jól emlékszik.

Jákob Zoltán többek között háztartási eszközöket is fog ajándékozni, amiknek sokan fognak örülni, de egyéb más értékes elektronikai kütyük is gazdára találnak.

A fiatal nézők elérése érdekében a hollywoodi stúdiók egyre gyakrabban használják a TikTokot marketing célokra, vagyis annak betiltása nagy érvágás lenne számukra.

Orbán Viktor minden generációt meg tud mozgatni, és ez a legutóbbi beszéde kapcsán sem volt másképp, és természetesen a szelfik sem maradhattak el.