Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,784 $

Újabb PS5-tel ajándékozta meg Jákob Zoltán az egyik TikTok-követőjét

A fiatal srác hirtelen szóhoz sem jutott, amikor Jákob Zoltán a Ferrarija csomagtartójából előhúzta a Sony csúcskonzolját, majd azt átadta neki.

...svg content...Fotó: Instagram/Jákob Zoltán
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Jákob Zoltán nemrég még Dubajban pihent, ahol nem először járt, és valószínűleg nem is utoljára. Szeret a sivatagi helyszínen nyaralni, mely évről évre egyre fényűzőbb, és sok magyar számára is elérhető. Különleges helyszín, sokan szeretnek ott nyaralni, és Zoltán ezúttal is megadta a módját a szállásának.

Imád utazni, az egyik legkedvesebb hobbija a jótékonykodás után, amivel sokak figyelmét hívja fel erre a nemes cselekedetre. Minden adott hozzá az életében, nagy vagyon felett rendelkezik, és nemrég megmutattuk, hogy a három Ferrarijából kettőt eladott, mivel azokat már nemigazán használja, főleg azok után, hogy megjött az új modell. Soron kívül Folyamatosan melegszik a Balaton vize, valahol már csaknem 23°C-os

Az újabb Ferrarijától talán nem vált volna meg, de közben rendelt egy McLarent és egy Lamborghinit, így az első két Ferrari feleslegessé vált. A Ferrari SUV-ja aligha jut erre a sorsra, már csak amiatt is, mert 230 millió forintba került, és a téli időszakban pláne nagy hasznát veheti Zoltán, A Nagy Ő.

Nagyon elégedett a vásárlással, és már most sokan várják, milyen lesz a McLaren, ami egyedi színt fog kapni. A legfeltűnőbb autó lesz Zoltáné Budapesten, ehhez kétség nem férhet, majd a Lamborghinivel még magasabbra teszi a lécet, viszont az csak jóval később fut be a limitált gyártás és a sok előrendelés miatt.

Zoltán a dubaji útja alatt is meglepte a követőit, akik idehaza PS5-öt és laptopot kaptak. Most egy újabb PS5 játékkonzolt osztott ki, amit egy fiatal srác vehetett át, és mivel még nem volt neki ilyen gépe, több mint boldogan tért haza. Minden az arcára volt írva, Zoltán pedig örömmel adta át a konzolt a fiúnak.

Karácsony Gergely egyvalakinek külön köszönetet mondott

Egyvalakinek különösen nagy hálával tartozik Karácsony Gergely, aki őszintén beszélt erről egy nyílt posztban.