Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,064 $

Jákob Zoltán elárulta, legalább 30 személyautója van, de nemrég két Ferrarijától is megvált

A Nagy Ő nem tartotta meg a két korábbi Ferrariját, viszont helyettük érkezett egy új, illetve úton van egy McLaren és egy Lamborghini is.

...svg content...Fotó: Instagram/Jákob Zoltán
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Jákob Zoltán nemrég személyesen nézte meg a McLaren azon típusát, amiből vásárolt egyet, és egy Lamborghini is a tulajdonában lesz. Mindkettő új modell, amivel nem kis feltűnést fog kelteni, nagyobbat, mint a legújabb Ferrarijával, már csak a színek miatt is. A SUV-ot télen használja, így az év további részében jöhetnek az új modellek.

„30 személyautóm biztos van.” – fogalmazott a videóban Zoltán, amire a Blikk riportere visszakérdezett, jól hallotta-e a számot. „30 személyautód van?” – jött a kérdés, amire igen volt a válasz. „A cégemben a menedzsereknek, meg mindenkinek.” Továbbá az is kiderült, hogy nemrég adta el a két korábbi Ferrariját, amikkel sokat láthattuk odakint. Soron kívül Egy rendőrre is rátámadt a szüleivel végző újpesti kettős gyilkos

„Egyet a múlt héten, egyet két hete.” – mondta az eladásról a milliárdos üzletember, aki imádja az autókat, a sportautókat különösen. „Aztán van rendelés alatt egy másik autó is.” Zoltán az új Ferrarija kapcsán azt is elmondta, bármikor le meri padkázni, hiszen ez egy SUV, ami jóval magasabban ül, mint a korábbi Ferrarijai.

„Sőt, már röhögni szoktam, amikor lepadkázom.” Egyrészt amiatt vásárolt terepjárót a Ferraritól, mert ez az első ilyen modell az olaszoktól, másrészt, hogy ne padkázzon. „Na, hát ezt padkáztam le a legtöbbször ezalatt az 1 hónap alatt, amióta nekem van. Már mind a négy kerék megvan.” – jegyezte meg a Blikk videójában.

„Azt gondoltam, ezzel nem lehet lepadkázni, de lehet. Ennek az alapára olyan 160 millió körül van, de az enyém az 230. Ebben az összes extra benne van minden. Sőt, annál több, mert vannak egyedi dolgok is rajta. Például a sofőr.” – tette hozzá humorosan Zoltán, aki láthatóan nagyon elégedett az autóval.

Xavi megerősítette, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de vissza akar térni

Xavi nem kertelt, és elárulta, hogy Laporta, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de továbbra is a Barca szurkolója marad.

Beszakadt az úttest egy teherautó alatt Csepelen

Furcsa baleset történt Budapesten, Csepelen, ahol egy beszakadt úttest miatt kell intézkedniük a hatóságoknak.