Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
370,07 Ft
Euró
393,95 Ft
Font
461,69 Ft
Bitcoin
66,309 $

Jákob Zoltán elment Bécsbe megnézni pár McLarent

Bécsbe utazott Jákob Zoltán, hogy megnézzen pár McLarent, miután rendelt egyet magának, ami hamarosan megérkezhet hozzá.

Fotó: Instagram/Jákob Zoltán
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Jákob Zoltán nem is oly rég még Szegeden járt, ahol jótékonykodott, többek között egy játszóteret is átadott a rászoruló gyerekeknek, akik nagyon örültek. Zoltán pedig annak örült, hogy boldognak látja a gyerekeket, és meghatódott, hogy ajándékokkal, előadással várták, ami remekül sikerült.

Zoltán egy szegény szegedi családhoz is beugrott, saját maga vásárolt be nekik. Szép gesztus volt tőle, és nemcsak a születésnapos picire gondolt, hanem a testvérekre is, akik szintén kaptak pár gyerekjátékot. Legutóbb pedig a követői lepte meg Budapesten, akik bepattanhattak mellé a legújabb Ferrarijában Soron kívül Toroczkai László Magyar Péternek: egy picivel több alázatot szeretnék javasolni

Minden az arcukra volt arra, rendkívül hálásak voltak a ferraris élményért. Zoltán szeret örömöt okozni, adakozni, új embereket megismerni, aktívnak lenni. Emiatt nemigazán pihen, mindig úton van, szereti aktívan tölteni az idejét, és amikor csak van rá lehetősége, alkot, ami nemcsak a pénzszerzésről szól, távolról sem.

A másik nagy hobbija az utazás mellett az autók. A Ferrari a kedvenc márkája, amit nem volt nehéz kitalálni, ugyanakkor hónapokkal korábban egy McLarenre és egy Lamborghinire is leadott egy rendelést. A Lamborghini csak sokkal később érkezik meg hozzá a gyártás miatt, addig a McLaren már igen közel lehet.

Bécsben járt emiatt, de az az autó, amit kiválasztott magának egy tesztre, egyszerűen lemerült. Más színekben is pompáztak a McLarenek, de Zoltánnak a kék jött be leginkább, miközben a háttérben jó pár Aston Martint is lehetett látni. Akár egy James Bond autót is megengedhetne magának, az sem jelentene számára gondot.

A Lidl után az Aldi is várja az új munkavállalókat a Balatonhoz

30, 35 és 40 munkaórás jogviszonyra is lehet jelentkezni, beállhatnak akár az egyetemisták és főiskolások is.