Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
370,63 Ft
Euró
393,49 Ft
Font
460,87 Ft
Bitcoin
62,854 $

Élményautózást tartott Jákob Zoli az új Ferrarijával a fiatal követőinek Budapesten (videó)

Jákob Zoltán szerette volna, ha a fiatal követői közül páran lehetőséget kapnak arra, átérezzék, milyen is az, ha valaki egy Ferrariban ül.

Fotó: Instagram/Jákob Zoltán
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Jákob Zoltán nemrég még Szegeden járt, egy számára is nagyon fontos ügyben látogatott el a vidéki városba, ugyanis átadott egy játszóteret. Kerékpárokat is vitt magával a rászoruló gyerekeknek, akik rendkívül boldogok voltak emiatt. Ők sem üres kézzel érkeztek meg a helyszínre, ajándékokat adtak át a magyar milliárdos üzletembernek, és előadással készültek.

Remek volt a hangulat, és Zoltán elérzékenyült, meghatotta a gyerekek öröme és az ajándékok. Szép pillanatok voltak ezek, csakúgy mint amikor még Szegeden kiment egy címhez, egy szegény családhoz, hogy segítsen nekik pár termékkel, amit kértek. Ez egy újabb példa arra, hogy Zoltánnak mekkora szíve van, és fontos, amit csinál. Soron kívül Magasabb fokozatra emelték a terrorkészültséget Magyarországon

Természetesen azokra is gondol, akik jobb körülmények között élnek és követik őt az Instagram oldalán vagy a TikTokon. Mindkét platformon népszerű, igyekszik minél több videóval, fotóval kedveskedni a rajongóknak. Az elsők között vehette át az egyik legújabb Ferrarit, aminél jelenleg nincs gyorsabb a SUV-ok piacán.

Mérhetetlenül nagy luxust kapott Zoltán a pénzéért cserébe, és egyes részek külön az ő megrendelésére készültek el. Egyedi darabot vehetett át, és már Cristiano Ronaldónak is van egy ugyanilyen autója, csak ő épp a kék színt választotta. Zoltán maradt a különleges Ferrari-pirosnál, és talán még mindig ő az egyetlen Budapesten, akinek ilyen autója van.

Legutóbb azokat vitte el egy körre a Ferrarijában, akik követik. Érdemes megnézni a videót, a fiatal srác arca például mindent elárul, élete eddigi egyik legnagyobb élményén van túl. A lányok is nagyon élvezték a gyorsulást, és azt, hogy személyesen találkozhattak Zolival, aki a végén mindenkinek adott egy dedikált példányt a könyvéből.

Dobrev Klára Magyar Péterről: a politikának nemcsak a celebkedésről kellene szólnia

A politikus többek között azt is elmondta, hogy mire számít az idei választáson, és hogy mit gondol a TISZA Párt alelnökéről.