Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
362,41 Ft
Euró
392,13 Ft
Font
457,86 Ft
Bitcoin
61,211 $

Nagyon komolyan mutat Jákob Zoltán új Ferrarija

Jákob Zoltán autójánál talán nincs is feltűnőbb darab jelenleg Budapesten, tökéletesen választott színt A Nagy Ő.

Fotó: Instagram/Jákob Zoltán
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Ha valaki, akkor A Nagy Ő soha nem unatkozik, mindig csinál valamit. Ez nem amiatt van, hogy ne unatkozzon, egyszerűen aktívan szereti élni az életét, és nemrég azon is elgondolkozott, mi lenne, ha vásárolna magának egy saját magánszigetet. A Maldív-szigeteken vásárolna egy ilyen szigetet, ahol nagyon jól érzi magát.

Legutóbb a gyermekeivel, a volt feleségével és annak új párjával nyaralt a szigeteken. Nagyon jól érezték magukat, és biztosak lehetünk abban, hogy egy nap visszatérnek a paradicsomi környezetbe, ahol minden nyugodt. Valóban magával ragadja az embert, és ez olyasvalami, mely semmi máshoz nem hasonlítható. Soron kívül Kiderült, mikortól lehet megvásárolni a magyar válogatott hazai meccseire a bérleteket

Közben Zoltán szép lassan rakosgatja a kilométereket az új Ferrarijába, ami több mint 200 millió forintot ér. Egy igazán különleges darab, mely a Ferrari első SUV-ja, és nemrég Cristiano Ronaldo is vásárolt belőle egyet. Ronaldo gépe is komoly, tele extrával, de Zoltáné jobban bejön nekünk, már csak a színválasztás miatt is.

Egyre többet és többet mutat meg belőle A Nagy Ő, aki igyekszik minden szabad percét hasznosan tölteni. A jótékonyság olyasvalami, ami az egyik legfontosabb az életében, és igyekszik segíteni a rászoruló gyerekeken, akik ezért rendkívül hálásak. A projektben mindig segít neki valaki, Fanni is közéjük tartozik.

Fanni szintén nagyon jó ember, sokat tesz azért, hogy másoknak könnyebb legyen. Ez biztosan közös bennük Zoltánnal, és hosszú idő után ismét személyesen találkoztak, háttérben a gyönyörű autóval. „“Fanni nénivel” bandázunk. Tavaly jártam nála, amikor autista kis tanítványainak segítettem… most ő jött hozzám” – írta Zoltán a posztjában.

FELKAPOTT