Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,02 Ft
Euró
393,85 Ft
Font
457,29 Ft
Bitcoin
66,124 $

Jákob Zoltán a Maldív-szigeteken vásárolhat magának magánszigetet

Nem elképzelhetetlen, hogy Jákob Zoltán magánszigetet vásárol a Maldív-szigeteket, ahol nagyon jól érzi magát.

Fotó: Instagram/Jákob Zoltán
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Nem titok, hogy Magyarország egyik leggazdagabb emberéről van szó, aki aktív a közösségi médiában. Sok más tehetős embertől eltérően Zoltán sokat mutat az életéből, és már azt is tudhatjuk, milyen szoros a kapcsolata Erdélyi Mónikával. Az RTL korábbi sztárja nagyon megkedvelte Zoltánt, már a gyerekeiket is bemutatták egymásnak.

Zoltán rendkívül nyitott az emberek felé, különösen azokhoz, akik őszinték, és nem azt látják benne, hogy gazdag. Egy jó szűrő dolgozik benne ahhoz, hogy mindezt átlássa, és természetesen az évek alatt őt is érték csalódások. Ugyanakkor van egy stabil baráti köre, akik nem kevés emberből állnak, és támogatják, segítik őt, ha szükséges. Soron kívül Négy családi házat ürítettek ki egy világháborús robbanóeszköz miatt Gödöllőn

A Nagy Ő pár héttel ezelőtt a Maldív-szigeteken ünnepelt, ott töltötte a szilvesztert a lányaival és a volt feleségével. Sőt, volt felesége párja is velük tartott, akivel ugyancsak jó a kapcsolata, sokat viccelődtek odakint. Minden adott volt ahhoz, hogy egy igen boldog nyaralást tudhassanak maguk mögött, és Zoltán elgondolkozott azon, hogy saját szigetet vásároljon.

Rengeteg kis szigetből áll a Maldív-szigetek, ami egyúttal azt is jelenti, hogy egyes területek arra várnak, hogy értékesítsék őket, természetesen jó pénzért. „Gondolkodtam már rajta, hogy veszek magamnak itt egy szigetet. A Maldív-szigetek ugyanis rengeteg kis szigetből áll, és vannak olyan kis helyek, amelyeknek még nincs tulajdonosa.” – mesélte az nlc.hu-nak.

„Azok a helyek tetszenek a legjobban, ahol van egy kis zöld terület és egy kis világoskék rész, ahol sekély a víz, és ezt fel lehetne töltetni homokkal. Így még nagyobb lenne a sziget nagysága. Nem új keletű dolog a sekély területek feltöltése, Dubajban például ugyanezzel a módszerrel csinálták meg a Pálma-szigeteket is”

Bejelentették az RTL+ Bajnokok Ligája csapatát, ők a műsorvezetők

Mint ismeretes, a következő szezontól már az RTL+ lesz az UEFA Bajnokok Ligájának otthona.