Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,02 Ft
Euró
393,85 Ft
Font
457,29 Ft
Bitcoin
66,124 $

Meglepték a gyerekek Jákob Zoltánt, aki meghatódott (videó)

Nagyon boldog volt Jákob Zoltán, hogy ismét segíthetett a rászoruló gyerekeknek, akik szintén ajándékokkal várták.

Fotó: Instagram/Jákob Zoltán
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Jákob Zoltán nagy utat járt be az életében, és nem sok választotta el attól, hogy feladja a vállalkozását. Amikor többen összefogtak ellene, inkább úgy döntött, végigcsinálja, kitart, amíg csak kell, és bejött a terve. A többség valószínűleg feladta volna, de Zoltán nem tette, és ma már Magyarország egyik leggazdagabb embere.

Sokan mások is járhattak volna így a Földön, ha nem adják fel az álmaikat, emiatt is fontos kitartani amellett, amiben igazán hiszünk. Zoltán ennek köszönhetően számtalan gyereknek segíthetett az élete során, és még fog is. Nemrég például többek között egy játszóteret adott át, aminek mindenki örült. Soron kívül Négy családi házat ürítettek ki egy világháborús robbanóeszköz miatt Gödöllőn

Kerékpárokat is vitt magával, amit imádnak a kicsik, és nyáron sokat fogják használni azokat. Egy szegedi családhoz is ellátogatott, ahol nemcsak a születésnapost lepte meg ajándékkal, és természetesen adományokat is vitt magával a szegény körülmények között élőkhöz, akik rendkívül hálásak voltak ezért.

A Nagy Ő életében nagyon fontos szerepet játszik az adakozás, amivel mások figyelmét is felhívja. A népszerűsége által újabb és újabb emberek gondolkozhatnak el azon, hogy segítsenek, mert nemcsak az igazán tehetős emberek előtt adott a lehetőség. A TV2 sztárja örömmel látogatta meg a gyerekeket, és töltött el velük egy kis időt.

Zoltán édesapaként pontosan tudja, milyen fontos a gyerekek szeretete, és az, hogy fontos boldoggá tenni a gyermekek életét, még akkor is, ha mindenkin egy emberként nagyon nehéz segíteni, szinte lehetetlen. „Jó érzés volt adni, és érezni a szeretetet, amivel a szegedi Bárczis gyerekek körülvettek” – írta a posztjában Zoltán.