Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,15 Ft
Euró
392,89 Ft
Font
457,15 Ft
Bitcoin
66,757 $

Újabb PS5-öt adott ajándékba Jákob Zoltán

Jákob Zoltán folytatja az akcióját, és egyre több értékes ajándékot oszt ki, amiért nagyon hálásak a szerencsés követői.

Fotó: Instagram/Jákob Zoltán
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Nemrég árulta el Jákob Zoltán, hogy a két korábbi Ferrariját eladta, már nincsenek a tulajdonában. Arról nem esett szó, mennyiért vásárolták meg a két olasz csodát, ugyanakkor nem kell aggódni, mert Magyarország egyik leggazdagabb embere megengedheti magának, hogy újabb luxustermékeket vásároljon magának.

Egy McLarent is rendelt az új Lamborghini mellé, előbb azonban a brit gyártó modellje fog hozzá megérkezni. Ha minden jól megy, hamarosan már azzal láthatjuk, míg a Ferrari pihenőre megy, amit a téli időszakban tervez használni, és rövidesen végre búcsút inthetünk a hidegebb időnek, jön a nyár. Soron kívül Jelentős bővítés előtt állhat a Samsung gödi akkumulátorgyára

A Nagy Ő is imádja a nyarat, bár az ő esetében akkor van nyár, amikor csak akarja, hiszen gyakran utazik. Minden hónapban elutazik valahová, legutóbb az olaszországi Bologna felé vette az irányt egy kiállítás miatt. Stílusosan az új Ferrarijával kelt útra, amivel mindig nagy feltűnést kelt, és már bárhol felismerik odakint.

Közben folytatja az akcióját, és értékes technikai eszközökkel lepi meg a követőit. Sokan nyertek már, többek között telefonokat, laptopokat és PS5-öt, amiből még mindig van a raktáron, és arra várnak, hogy valakihez kerüljenek. Zoltán nagyon boldog, amikor látja, hogy mennyire örülnek a fiatalok ennek.

Legutóbb egy kisfiú kapott PS5-öt, bár először azt hitte, lemaradt a konzolról, majd amikor közölték vele, hogy övé a gép, szabályosan leesett az álla. Mindent elmond a videó, Zoltán pedig sok dicséretet kap amiatt, hogy ilyen akciókat is rendez, és ez valószínűleg a folytatásban sem lesz másképp.

Így nullázta le az Arsenal a Chelsea-t a londoni derbin (videó)

A vártnál is simábban hozta az Arsenal a Chelsea elleni londoni derbin, szinte momentuma nem volt a vendégeknek.

Szerda este ismét pályára léphet Szoboszlai a Liverpoolban, élőben adja a tv

Nagy kérdés, hogy Szoboszlai Dominik mennyi lehetőséget kap Jürgen Klopptól, mert mostanában egyre többször jelölte a kispadra a magyar válogatott csapatkapitányát.

Súlyos baleset történt az M1-esen, felborult egy autó

Felborult egy autó az M1-es autópályán, ami miatt a hatóságokat azonnal a helyszínre riasztották, és az érintett szakaszon forgalomkorlátozás van érvényben.