Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,981 $

Óriási ajándékot adott Jákob Zoltán egy kisfiúnak és édesanyjának (videó)

Jákob Zoltán akciója folytatódik, és személyesen adja át ezeket a különleges, értékes ajándékokat a követőinek.

...svg content...Fotó: Instagram/Jákob Zoltán
Cool

Hujber Dávid

Szerkesztő

Korábban már többször beszámoltunk arról, hogy Jákob Zoltán értékes ajándékok osztogatásba kezdett az utcán. Random módon szólítanak meg embereket, és azok, akik követik őt a TikTokon, a Facebookon vagy az Instagramon, komoly ajándékra számíthatnak. Zoltán többek között PS5-tel és laptoppal is készült erre az érdekes akcióra.

Legutóbb egy kisfiút lepett meg, akinek minden az arcára volt írva. Ő a következő fiatal, aki átvehetett egy igen értékes ajándékot, de soha nem tudni, Zoltán épp merre jár, hol bukkan fel ajándékozni. Épp ez benne az izgalmas, miközben egyre többen és többen követik a közösségi médiában. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Kiderült, hogy a kisfiú nemrég jött ki az intenzív osztályról, miután egy leesett a lépcsőn, melynek következtében koponyatörést és fültörést szenvedett. Szerencsére túlélte a súlyos balesetet, így az ajándék igencsak jó helyre ment, amit maga Zoltán adott át, vett ki a 230 millió forintot érő Ferrari csomagtartójából a különleges napon.

A srácnak nem kellett tennie többet annál, mint mondania egy számot. Ezt követően Zoltán átadta a telefont, ami egy iPhone 13-as készülék. A fiatal fiú azonnal megköszönte, látszott rajta, hogy kiváló nevelést kapott, és igazán a kamera sem hozta zavarba. Az anyukája megjegyezte, igazi a telefon, amit a fiú alig akart elhinni.

Zoltán viszont az édesanyát is meg szerette volna lepni valamivel, nem akarta, hogy üres kézzel távozzon. Neki is mondania kellett egy számot, melynek a végén ugyancsak egy menő iPhone tulajdonosa lett. Nagy volt az öröm, akárcsak Zoltán részéről, aki imád adakozni, segíteni, meglepni a követőket.

Meglepő kijelentést tett Vitézy Dávid

Vitézy Dávid főpolgármester-jelölt egy friss interjúban kifejtette, hogy elvi szinten nem zárkózna el a Karácsony Gergellyel való együttműködéstől a június 9-i választás eredményétől függetlenül.