Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,25 Ft
Euró
388,20 Ft
Font
456,38 Ft
Bitcoin
67,433 $

Rögtönzött rózsaceremóniát tartott A Nagy Ő, Jákob Zoltán (videó)

Jákob Zoltán úgy döntött, hogy egy rögtönzött rózsaceremóniát tart A Nagy Ő korábban kiesett versenyzőinek.

...svg content...Fotó: Instagram/Jákob Zoli
Relax

Hujber Dávid

Szerkesztő

Soha ezelőtt nem volt ekkora az érdeklődés A Nagy Ő-ben, mint legutóbb, amikor Jákob Zoltán volt a főszereplő. Rengetegen akartak megismerkedni a magyar milliárdos üzletemberrel, és nyilván lehettek olyan jelentkezők is, akik csak az ismertségre, a pénzre hajtottak, ám végül nem kerültek be.

A lányok a kastélyban sokat vitáztak, nem mindenki volt meggyőződve arról, hogy a másik Zoltán miatt van ott. Nem volt egyszerű A Nagy Ő helyzete, és hamar feladták neki a lányok a leckét, igazán érzelmes pillanatokat is átélhettünk. Végül azonban Zoltán döntött, viszont a szíve választottjával nem maradt együtt, elváltak az útjaik. Soron kívül Több mint 5,5 millió alkalommal töltöttek le pénzlopó appokat a Play Áruházból

Zoltán azóta is keresi az igazit, még mindig nem talált rá a nagy szerelem, pedig nyitott lenne arra, hogy újra apa legyen. Hogy ez megadatik számára vagy sem, az a jövő zenéje, viszont így sem unatkozik. Most épp a 800 ezres követőtábora miatt készül ajándékokkal, de nemcsak azok számára, akik a TikTokon követik.

A Nagy Ő egy különleges eseményre is beugrott, ugyanis megtudta, hogy négy korábbi A Nagy Ő-versenyző is ugyanazon helyen van. A csajok jóban maradtak egymással, de arra aligha számíthattak, hogy Zoli megérkezik hozzájuk, márpedig így lett.

Ha már ott volt, tartott egy rögtönzött rózsaceremóniát, ami szerencsére ezúttal nem ért szomorú véget. Mindenki vidám volt, és ez egy olyan ceremónia lehetett, melynek ideje alatt nem szorult görcsbe a lányok gyomra, hiszen nem kellett attól tartaniuk, hogy búcsúznak, és már nem lesz esélyük arra, hogy meghódítsák Zoltán szívét.

Nincsenek megszűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin

Kovács Zoltán tisztázta, szó sincs arról, hogy meg lennének szűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin.

Helyreállt az 1-es villamos közlekedése

Újra teljes vonalon jár a 1-es villamos, miután az óbudai tűzoltók megoldották a kérdést a Vörösvári úton.