Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,893 $

Minden eddiginél keményebb az új Bad Boys (videó)

A Bad Boys legújabb része láttán aligha lehet kérdés, hogy lesz folytatás, mert erősen kasszasikernek tűnik.

...svg content...Fotó: YouTube/Sony Pictures Entertainment
Kult

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Bad Boys a valaha volt egyik legjobb akciófilm, és itt most az első epizódra gondolunk a 90-es évekből, ami történelmet írt és egyúttal kultuszt teremtett Hollywoodban. Ugyan egy folytatás sem tudta felülmúlni az első részt, aligha lehettünk boldogtalanok, mert végig nagyon jól szórakoztunk.

Sokat vártunk a folytatásra, ami messze hamarabb is jöhetett volna, de addigra Will Smith és Martin Lawrence karrierje beindult, abszolúte a csúcson voltak. A harmadik részre pedig még többet várhattunk, ugyanakkor az nagyobbat durrant, mint a második, és most ott tartunk, hogy máris jön a negyedik. Soron kívül Magyar Péter ott lesz a köztévé vitáján

Kevés idő telt el a harmadik és a negyedik epizód között, így joggal bízhatunk abban, hogy az új rész sikere megágyazza a folytatást. Meglátjuk, mit hoznak a számok, de egy biztos, mi ott leszünk június elején, amikor debütál a Bad Boys: Ride or Die, benne a két világsztárral, akik nélkül nincs Bad Boys. Alább az utolsó előzetest nézhetitek meg a filmről, mely egy több mint kétperces akciódús kedvcsináló.