Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,18 Ft
Euró
394,96 Ft
Font
466,87 Ft
Bitcoin
60,211 $

Gáspár Győző az új realityjükről: az emberek úgy fogják nézni, mint annak a rendje

Szerinte a magyarok kíváncsiak, így kétség sem férhet hozzá, hogy sokan fogják figyelemmel kísérni a Gáspárék történéseit.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Bea
Style
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint arról már korábban beszámoltunk, nemrég fény derült rá, hogy 14 év után visszatér a Győzike Show. A műsor egyébként anno az RTL-en debütált, amelyben Gáspár Győző mellett Gáspár Bea, Gáspár Virág és Gáspár Evelin életét követhettük figyelemmel éveken át. De most a TV2-n indul hasonló reality Gáspárék címmel.

Ami azt jelenti, hogy Győzőék ismét beengedik a nézőket az otthonukba, megmutatva ezzel a mindennapjaikat, bár azt még nem tudni, lányaik is szerepelnek-e majd a műsorban. De néhány részletet már megosztott a showman és felesége, például azt leszögezték, hogy ugyanolyan viccesek lesznek, mint eddig, ezáltal pedig a nézőknek is szórakoztató pillanatokban lesz részük. Soron kívül Nyomozást indított a rendőrség a Vígszínházban történt baleset ügyében

Bea családja kapcsán megjegyezte: „Mi vagyunk a magyar média kérdőjelei, akikről soha senki nem tudta eldönteni, hogy igaz, vagy nem igaz”. Erre vonatkozóan pedig úgy érzi, az a legjobb, ha ez így is marad, míg Győző a műsorról azt mondta, sok mindenben más lesz, mert „a gerincünk is fáj, felmegyünk az ötödikre és lihegünk”. Emellett a baráti körük és a gondolkodásuk is más lett mostanra.

„Láthatják azt is a nézők, hogy kik voltak mögöttünk, illetve kik voltak előttünk, kik támadtak be minket, kik fenyegettek minket…” – árult el még több információt a Romantic frontembere a Tények Pluszban, amit a Blikk szemlézett. Elmondása szerint továbbra is az a célja, hogy mosolyt csaljon az emberek arcára, bár az ezzel kapcsolatos negatív megjegyzésekkel nem igazán tud mit kezdeni.

„A kommentelők… hogy ’nem nézem, én nem fogom nézni, ez a színvonal kell Magyarországra, utálom őket, gyűlölöm őket, kidobom a tévét az ablakon..’ Na, ezt nézném én meg! Azt rögzíteném, hogy egy rajongó kidobja a tévét az ablakon, amikor megy benne a Győzike Show. Hát, úgy fogják nézni, mint annak a rendje! Mert a magyar ember milyen…?! Kíváncsi. Ezért nézni fogja” – jelentette ki.

Hatalmas aszteroida közelíti meg a Földet szombaton

A 2024 MK csillagászati szempontból rendkívül közel, de biztonságos távolságban fog elhaladni.