Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,77 Ft
Euró
396,44 Ft
Font
468,88 Ft
Bitcoin
65,618 $

Gáspár Bea a családjáról: mi vagyunk a magyar média kérdőjelei

Elmondása szerint ez mindig így fog maradni, s a Gáspárék című műsorból az is ki fog derülni, hogy ugyanolyan viccesek, mint eddig.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint azt már megírtuk, Gáspár Győző nem túlzott, amikor azt mondta, hogy hatalmas durranással készülnek, ugyanis nemrég fény derült rá, hogy 14 év után visszatér a Győzike Show. A műsor egyébként anno az RTL-en debütált, amelyben Gáspár Győző mellett Gáspár Bea, Gáspár Virág és Gáspár Evelin életét követhettük figyelemmel éveken át. Ezúttal viszont a TV2-n indul hasonló reality, amely a Gáspárék címet kapta.

Családjukról Gáspár Bea most úgy fogalmazott a Tények Pluszban: „Mi vagyunk a magyar média kérdőjelei, akikről soha senki nem tudta eldönteni, hogy igaz, vagy nem igaz. És ez maradjon is így, mert mi azok maradunk: egy álló kérdőjel”. Míg a showman arról beszélt, hogy az egész műsor egy új koncepcióval működik, mivel már „megöregedtek”. Párja viszont nem értett ezzel egyet, mondván, az ember alapjáraton nem változik. Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

„Ugyanolyan viccesek leszünk, mint eddig, ennyi” – jelentette ki. Majd azzal folytatta: „Olyan szinten tudunk új szintre hozni dolgokat, ami az elején az emberekből idegenkedést, sőt ellenérzést vált ki, de mindenféleképpen van egy olyan dolog ebben a ’Gáspár család-szindrómában’, ami értékelendő. És soha senki nem értékelte azt, hogy felnőtt mellettünk kettő gyerek, épen, egészségesen”. Győző itt még megjegyezte azt is:

„A szülők nem lettek alkoholisták, nem lettek kábítószeresek. Az, hogy az apa pánikbeteg, meg gyógyszert szed, Istenem! Ó, de nagy dolog! De nem mentünk szét!”. Továbbá a Romantic frontembere arra is kitért, hogy korábban 147 kiló volt, ám a Győzike Show óta sokat fogyott, most 90 körülire becsüli a súlyát. „Topmodell! Tulajdonképpen ha forgatnának férfi Top Modellt, abszolút jelentkeznék” – vallotta be.

„Én mennék, mert a pacek még mindig bjútiful, és az is lesz egy darabig!” – jelentette ki Győző. A Tények Pluszban hozzáteszik azt is, egyelőre kérdéses, hogy Gáspár Virág és Gáspár Evelin is szerepelnek-e majd a sorozatban. De addig is Győzőék azt kérik, hogy szeressék és kövessék majd az életüket, mert unatkozni biztosan nem fognak, ezáltal pedig a nézőknek is szórakoztató pillanatokban lesz részük.

Karácsony Gergely tartotta a szavát, kérvényezte a főpolgármester-választás megismétlését

Noha az újraszámlálás után is ő nyerte a választást, a főpolgármester tartotta magát korábbi ígéretéhez, új választás kiírásáért folyamodott.