Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,25 Ft
Euró
388,20 Ft
Font
456,38 Ft
Bitcoin
67,433 $

Menő napszemüvegben szelfizett Orbán Viktor a fiatalokkal (videó)

Orbán Viktor a fiatalok körében is népszerű, többen el sem hitték, hogy a miniszterelnökkel találkozhattak, annyira megilletődtek.

...svg content...Fotó: Orbán Viktor miniszterelnök (k) a XVII. Szakma Sztár Fesztivál megnyitóján a Hungexpo Kongresszusi Központban 2024. április 24-én. Jobbról Gyõrffy Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke. MTI/Koszticsák Szilárd
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Orbán Viktor miniszterelnök igyekszik minden generációnak kedvezni, kezdve az idősekkel, és a nagyon fiatalokkal, akik még csak az útjuk elején járnak, és nincs más feladatuk, mint tanulni, tanulni és tanulni. Ezekben az években határozzák meg a jövőjüket, emiatt sem mindegy, mennyi energiát fektetnek ebbe bele.

A magyar kormányfő rendre hangsúlyozza ennek fontosságát, és arra ösztönzi a fiatalokat, hogy tanuljanak minél többet, mert az később kifizetődik. Nyilván a mai fiatalok teljesen mások, mint régen, köszönhetően a felgyorsult világnak, a közösségi médiának és az okostelefonok világának, ami ugyancsak hatással van erre. Soron kívül A nemzetközi mezőnybe is aranyéremmel tért vissza Milák Kristóf

Orbán a közösségi médiában belül is otthonosan mozog, a legutóbbi TikTok-videóját például rövid időn belül majdnem 1900 ember kommentálta. Fiatalokkal találkozott, akik sorra kérték a közös fotókat, szelfiket. Ebben is nagy tapasztalata van már a kormányfőnnek, tonnaszámra készült vele szelfi az évek alatt.

Most is jó hangulatban teltek a programok, és Orbán Viktor lazaságát jól mutatja, hogy még egy trendi napszemüveget is felvett. A fiatalok örültek a közvetlenségnek, annak, hogy válthattak pár szót a miniszterekkel. Egy lányokból álló csoport szinte el sem akarta hinni, hogy az ország első emberével találkozhattak.

@viktor_a_tiktokon Phototime #orbanviktor #miniszterelnok #follow #fyp #szakmasztár ♬ eredeti hang – Viktor a TikTokon

Verőcei halálos hajóbaleset: hiába kérték a motorcsónak vezetőjét, hogy lassítson

A verőcei hajóbaleset túlélője elárulta, hiába kérték a motorcsónak vezetőjét, lassítson, nem tette meg, ami végül hét ember életébe került.