Clouds
21 Budapest
Dollár
358,25 Ft
Euró
385,42 Ft
Font
437,81 Ft
Bitcoin
28,018 $

Schoblocher Barbara szerint Tóth Andinak igenis helye van a Sztárban Sztárban

Fotó: Egyházi Géza, Széles Flóra, Gulyás Hermann Sándor, Borbély Richárd, Kiss Ramóna, Tóth Andi és Fehér Adrienn a Talpra, magyar! szereplői (b-j) a rockmusical sajtótájékoztatóján a Magyar Nemzeti Múzeumban 2018. február 21-én. A rockmusical új megvilágításból tárja fel a 1948-49-es forradalom és szabadságharc eseményeit. A musicalt Szurdi Miklós és Topolcsányi Laura írta, rendezője Szurdi Miklós, zeneszerzője Mátyássy Szabolcs, ősbemutatója március 15-én lesz a Papp László Budapest Sportarénában. MTI Fotó: Balogh Zoltán
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Schoblocher Barbara is ledöbbent Tóth Andi bejelentését követően, és pontosan látja, hányan bántják őt a közösségi médián keresztül, többek között a zsűrizése miatt is.

Tóth Andi bejelentése sokkolta az embereket, senki nem számította arra, hogy ilyen hamar befejezi az éneklést. Szikora Róbert, egykori mentora azok között van, akik teljes vállszélességgel támogatják Andit.

Soron kívül Szuper újdonságokkal vár a Disney+ áprilisban

Csepregi Éva át tudja érezni Andi lelki állapotát, és szeretné, ha egy nap újra folytatná, mert nagyon nagy tehetségnek tartja. Zalatnay Sarolta hasonlóan fogalmazott, korunk egyik legnagyobb énekesnőjének nevezte, aminél nem is kell nagyobb dicséret.

Schoblocher Barbi, a Sztárban Sztár versenyzője pedig a Borstól értesült a hírről, és érezni lehetett a hangján, hogy ledöbbent, elszomorodott. „Szegény! Nem ismerem őt igazán jól, de nagyon kedves, tehetséges lánynak tartom. Ez a hír most nagyon lesújtott! Ő igazi művészlélek, és azt hiszem, talán nem az a közönség hallgatja, akinek a zenéjét szánja.” – ecsetelte a Sztárban Sztár versenyzője a Borsnak.

Andi több annál, minthogy egyszerű celebként kezeljék

Azon a véleményen van, hogy Andi sokkal többet ér annál, minthogy egyszerű celebként kezeljék, mert távolról sem az. „Sokkal többet ér ő, mint hogy egyszerű celebként kezeljék. Idegőrlő lehet egy ilyen ösztönös művésznek azzal szembesülni, hogy sokkal inkább a magánéletével foglalkoznak, mintsem a zenei munkásságával.”

Azt is látja, hogy a műsorban való zsűrizése miatt ugyancsak bántják a hozzászólók, noha szerinte, Andinak igenis helye van a zsűriben. Hozzátette, mivel gyerekként került köztudatba, és még mindig csak a húszas évei közepén jár, elképesztően nehéz lehet ebben a korszakban ilyen szinten a középpontban lennie.

„Emlékszem, hogy én mekkora változáson mentem keresztül ezekben az éveimben. Azt kell hogy mondjam, örülök, hogy nekem nem kellett 24 évesen minden vasárnap élő műsorban lennem…” – tette hozzá a Borsnak adott nyilatkozatában Barbi, aki reméli, Andi megtalálja azt az utat,amiben végre igazán boldog lehet.