Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
371,38 Ft
Euró
397,59 Ft
Font
471,06 Ft
Bitcoin
65,922 $

Gáspár Evelin megmutatta az új frizuráját, látványos lett (videó)

Kiváló munkát végeztek a fodrászok Gáspár Evelin hajával, aki maximálisan elégedett lehet, és magabiztosan vághat neki a hét utolsó felének.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

A TV2 több nagy bejelentést is tett az elmúlt időszakban, akárcsak az RTL. Egy csavar részeként Tóth Andi visszatért az RTL-hez, és az X-Faktor új női mentora lesz, amire ezelőtt nem volt példa az énekesnő pályafutása során. Ráadásul gyerekként nyerte meg a tehetségkutató, most pedig ott van a zsűrik között.

Andi szigorúbb zsűrizést ígér, akárcsak a Sztárban Sztárban, de az X-Faktorban amatőr énekesekkel fog foglalkozni, és saját csapata lesz. Izgatott a munka miatt, Majkával külön öröm lesz együtt dolgoznia, akit a szakma krémjének tart, és jelenleg valóban nincs feljebb a rappernél, jó pár éve. Soron kívül Hivatalos: Ukrajnának vissza kell adni a kárpátaljai magyaroktól elvett jogokat

A TV2 is tett pár bejelentést, Szabó Zsófi például megkapja Ördög Nóri egyik műsorát, amiben Stohl András és Csuti is szerepel. Érdekes triót alkotnak majd, miközben családoknak segítenek. Az eddig legjobban várt évadról beszélünk, és valószínűleg Zsófinak is lesznek igazán megható pillanatai, amikor eltörik a mécses.

Az év talán legnagyobb bejelentése is a TV2-höz fűződik, ugyanis visszahozzák a képernyőre a Győzike Show-t. Egyelőre nem tudni, hogy Gáspár Evelin és húga, Gáspár Virág ott lesznek-e a műsorban, jelenleg tárgyalnak a vezetőséggel, mint Győző és Bea már elkötelezték magukat, és hamarosan kezdőnek a forgatások.

Evelin élete formájában van, és minden eddiginél több időt, energiát áldoz a divatra. A frizurája nagyon fontos számára, és ezúttal is rendkívül elégedetten távozott, csodálatos munkát végeztek a szakemberek. Ha kíváncsi vagy Evelin átváltozására, akkor csak kattints erre a linkre a videókért.

Kiütéssel nyert Németország Skócia ellen az Eb első meccsén

Németország a legkisebb esélyt sem adta meg arra Skóciának az Európa-bajnokság első mérkőzésén, hogy meglepetést okozzon.