Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,829 $

Szabó Zsófi veszi át Ördög Nóri helyét a TV2 egyik népszerű műsorában

Mint az várható volt, egyre több műsorban tűnik majd fel Szabó Zsófi, aki most újabb feladatokat kapott.

...svg content...Fotó: TV2
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Zajlanak az események a háttérben, több sztár is helyet cserélt egymással. A láncreakciót Majka és Pápai Joci indították be, akik hamarosan együtt fognak műsort vezetni az RTL-en, ami ugyancsak borítékolható volt. Arra azonban kevesen számítottak, hogy Joci nem lesz ott az X-Faktor 2024-es évadában.

Ezzel szemben Valkusz Milán igen, melynek kapcsán nem kevés kritika jelent meg. Majkának viszont szinte mindenki örült, addig Tóth Andinak már kevésbé, ami bizonyítja, még mindig nagyon megosztó az énekesnő. Nem volt benne a pakliban a távozása, mert az elmúlt években végig nagyon hűséges volt a TV2-höz, ám most mégis úgy döntött, visszatér az RTL-hez. Soron kívül Fico elleni merénylet: a rendőrség nem tartja kizártnak, hogy a merénylő nem magányos farkas volt

A TV2 pedig Szabó Zsófit szerezte meg, aki szintén nagy név, miközben Marics Petiből műsorvezetőt csinált. Nagyon nagy nevek kapnak műsorokat, és kiderült, hogy Zsófi nemcsak a Mokkában tűnik fel rendszeresen, és Ördög Nóri helyét veheti át egy szintén népszerű műsorban.

A TV2 Csoport ugyanis bejelentette, idén ősszel visszatér az Újratervezés, aminek már Szabó Zsófi lesz a háziasszonya, kiegészülve Stohl Andrással és Csutival, akit továbbra is foglalkoztat a csatorna. Ne feledjük, már az is hivatalos, hogy 14 év után visszatér a Győzike Show, viszont nem az RTL-en, hanem a TV2-n.