Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,48 Ft
Euró
393,95 Ft
Font
460,01 Ft
Bitcoin
61,906 $

További Hírek

A Liverpool ismertette aktuális kezdőcsapatát, ezúttal az FA-kupában a Southampton ellen, és kiderült, hogy Szoboszlai Dominik visszatérésére van-e esély.

Nem kizárt, hogy Szoboszlai Dominik ismét egy kupameccsen térhet vissza a sérülését követően, ezúttal az FA-kupa ötödik körében.

A videós anyag remekül mutatja be, milyen jó volt a hangulat a Liverpool öltözőjében a Wembley stadionban.

Nem sokkal azután, hogy a Liverpool megnyerte a Ligakupát a Chelsea ellen, a Network4 belső vizsgálatot rendelt el Monoki Lehel és Sebők Vilmos viselkedése miatt.

Nunez szinte rakétaként lőtt ki, akár meg is sérülhetett volna a rohanásban és az ugrásban, de szerencsére mindenki egyben maradt.

Jürgen Klopp több mint boldogan ülhetett repülőre, miután megnyerték a Ligakupát a Chelsea ellen a Wembley-ben, majd nem sokkal később repülőre szálltak, hogy egy rövidebb út végén Liverpoolban ünnepelhessenek tovább.

Felvételek, melyek nem igényelnek különösebb kommentárt, a futball varázsa minden érzelmet képes felülírni.

Mindenkik nagyon jól érezte magát, Szoboszlai Dominik is ott volt az ünnepléskor, abszolúte megérdemelten lett övék a trófea.

A Liverpool drámai körülmények között szerezte meg a címet a Ligakupában, ami egyúttal Szoboszlai Dominik első trófeája Angliában.

Nincs még egy olyan top bajnokság, ahol úgy potyognának a gólok, mint a szigetország első osztályában.