Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,068 $

A TV2 teljesíti a nézők egyik nagy álmát, de Tóth Andi biztosan nem lesz benne

A TV2 nézői régóta vártak egy bizonyos műsorra, ami még idén képernyőre kerül, sok más egyéb mellett.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Andi
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

A TV2 és az RTL csatája idén minden eddiginél izgalmasabb, látványosabb lehet. Valószínűleg az üzengetések sem maradnak el a sztárok részéről, akik közül Majka és Pápaj Joci is már az RTL-t erősíti. Majka az X-Faktor mentoraként folytatja a televíziós pályafutását, de lesz egy közös műsora is Jocival, aki kapcsán sokan arra számítottak, hogy szintén mentor lesz.

Valkusz Milán viszont ott van a mentorok között, ami komoly meglepetés, még igazán tippelni sem tippeltek rá túl sokan. Ami pedig a női mentort illeti, abszolút bombameglepetés született, hiszen Tóth Andi lett a befutó, annak ellenére, hogy sokáig a TV2 arca volt, ugyanakkor a TV2 Csoportot sem kell félteni. Soron kívül Keményen szembesítette Vitézy Karácsonyt a budapesti kukahelyzettel

Komoly válaszokkal készülnek, rengeteg műsort kaptunk tőlük idén. Többek között a Győzike Show is visszatér, ami óriási húzás a csatornától, és várhatóan jelentős nézettséget fognak produkálni Gáspárék. Emiatt is tárgyalnak jelenleg Gáspár Evelinnel és Gáspár Virággal, míg a szülők már aláírtak.

Finoman szólva is lesz mit néznünk a két csatornán, Szujó Zoltán is kapott egy izgalmas műsort, és ne feledjük, Sztárbox is lesz idén. Egy minden eddiginél sűrűbb őszi és téli időszak vár a nézőkre, gyakorlatilag a hét minden napján szórakozhatunk. A TV2 a Megasztárt is reaktiválja, és a Dancing with the Stars szintén porondra kerül, természetesen új sztárokkal.

A TV2 Csoport azt is bejelentette, hogy a Sztárban Sztár most először egy All Stars évaddal készül, tehát a versenysorozat krémje ismét színpadra fog állni, akik korábban már letették a névjegyüket valamelyik évadban. Miután Tóth Andi az RTL-hez igazolt, vele nem számolhatunk, de sokan másokkal igen, valószínűleg Marics Petivel is, akit imádott a közönség.

Szentkirályi Gyurcsányról és Karácsonyról: rémálom mind a két ember

Rémálomnak nevezte Szentkirályi Alexandra Gyurcsány Ferencet és Karácsony Gergelyt, akik közül csak egyvalaki vezetheti Budapestet.