Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,888 $

Megtörtént a bejelentés, Majka az X-Faktor egyik új mentora

Újabb nagy bejelentést tett az RTL a 2024-es X-Faktor kapcsán, így már tudhatjuk, ki a második mentor Gáspár Laci mellett.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Az X-Faktor egy év szünetet követően visszatér, ami egyúttal azt is jelenti, hogy újabb pihenőre megy a The Voice. Könnyen lehet, hogy a következő években rendszeresen lesz X-Faktor, különösen akkor, ha beválik az új csapat, aminek csak egy régi tagja lesz, méghozzá Gáspár Laci, aki a hetedik évadára készül.

Laci az egyetlen, aki megmaradt a korábbi csapatból, ByeAlex jelentette be elsőként, hogy nem kíván a továbbiakban mentor lenni, majd Puskás Peti is elárulta, mi az oka a távolmaradásának. Sőt, Dallos Bogi azt mondta, az énekes férje többé már nem lesz mentor az X-Faktorban, így a rajongók nem várhatják vissza őt. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Ezzel számukra lezárult egy korszak, de jön az új csapat, akikre nagyon kíváncsiak a nézők. Majka és Pápai Joci átszerződésével igencsak kézenfekvőnek tűnt, hogy a rapper és az énekes is ott lesz az X-Faktorban, ami sok szempontból megújul, és nagy csata várható köztük és a TV2 között, akik idén nemcsak Megasztárt, hanem Dancing with the Starst és Sztárban Sztárt is rendeznek.

Az RTL ezúttal nem várt az esti Fókuszig, délután bejelentette, hogy Majka az egyik új mentor, amin senki sem lepődhet meg, abszolúte borítékolható volt az érkezése. A vezetőség számára nem volt kérdés, hogy Gáspár Lacival folytatni szeretnék a munkát, és amikor kiderült, Majka fog mellette ülni, figyelembe vették azt is, hogy ismerik egymást. Emiatt biztosak abban, hogy sok izgalmas pillanatot fognak okozni a forgatások alatt.

Történelmet írt a Leverkusen, veretlenül fejezték be a szezont, kikapott a Bayern München

A Bayer Leverkusen egy több mint hihetetlen szezon végén szerezte meg a bajnoki címet, ráadásul úgy, hogy nem kaptak ki.