Sztárban Sztár: Marics Peti bulis videója a döntő után

Fotó: TV2
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Marics Peti elérhetővé tette azt a bulis videót, ami közvetlen a Sztárban Sztár döntője után készült a színpadon.

Hamar eltelt ez a nyolc hét, bár a döntősök más véleményen vannak, mert kőkeményen dolgoztak, hogy öt nap alatt felkészüljenek a produkciókra. A végén már duplázniuk kellett, de állták a sarat.

Soron kívül A földrengés nyomán vulkánkitöréstől tartanak Nápoly közelében

Oláh Ibolya, aki harmadikként zárta a versenyt, azt mondta, tudja, hogy nem könnyű eset, de mindenkinek hálás, aki támogatta. Tóth Andi pedig elárulta, többek között miért volt olyan nehéz számára ez a nyolc hét.

A győztes Gubik Petra is nyilatkozott a döntő után, és megtudhattuk, mit gondolt magáról a legelső adás idején, miközben végig úgy érezte, hogy egy orkánnal szemben kell menetelnie, de sikerrel járt.

Nem sokan gondolták volna, hogy Andi és párja, Marics Peti a műsor végére már nem lesznek együtt, mert semmi előjele nem volt ennek. Találgatások ugyan vannak, mi okozhatta a szétváltásukat, ők maguk nem nyilatkoztak erről.

Peti is remek hangulatban volt a döntő alatt, majd gyorsan kiment a színpadra ünnepelni. Tillával is nagyon jóban van, akárcsak Kökény Attilával, aki különleges produkcióval készült a döntő idejére.