Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,36 Ft
Euró
385,91 Ft
Font
451,47 Ft
Bitcoin
69,907 $

Kvízműsort fog vezetni Szujó Zoltán az RTL-en, itt a nagy bejelentés

Folytatódik Szujó Zoltán televíziós karrierje, méghozzá az RTL-en, akik egy kvízműsor vezetését bízták rá.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Szujó Zoltán legutóbb a Sztárboxban tűnt fel, melynek döntőjében jelentette be, hogy 2024-ben új évadot kap a műsor. Molnár Áron gyorsan ki is hívta Majkát, aki azt mondta, 2038-ra talált egy szabad dátumot, majd beajánlotta Sebestyén Balázst.

A rádiós és tévés finoman visszautasította a lehetőséget, és szintén frappánsan reagált az eseményekre. Mindeközben Majka hivatalosan is az X-Faktor új szezonjának egyik mentora lett, ami gyakorlatilag borítékolható volt, míg Szujó kvízműsort fog vezetni a csatornán. Soron kívül Verőcei hajóbaleset: nagy sebességgel ütközhetett a motorcsónak, a szállodahajó kapitánya őrizetben

Május 6-tól minden hétköznap este látható az RTL képernyőjén a The Floor – Csak egy maradhat című kvízműsor. A monumentális díszletben zajló izgalmas, fordulatos vetélkedőt Szujó Zoltán vezeti. A Hollandiából indult és a világ számos országát már meghódító gameshowban minden hét elején 49 játékos lép az ország legnagyobb led játéktáblájára, a Floor-ra, de a hét végére csak 1 maradhat, aki 8.000.000, azaz nyolcmillió forinttal lesz gazdagabb – írja az RTL Magyarország a közleményében.

A győzelemhez elengedhetetlen egy olyan témakör, amelyben igazán otthon érzi magát a versenyző, tájékozottság, összpontosítás és némi taktikai érzék. A versenyzők párbajok során mérkőznek meg egymással, ahol a kihívó a kihívott témakörében játszik. Akinek először fogy el az ideje a párbaj során, az kiesik a játékból, a győztes pedig elfoglalja a vesztes mezőjét.

Sok pénzt lehet nyerni

A játéknapon a legtöbb területet elfoglaló 500.000 forint napi nyereményt vihet haza. Aki a hét végén a teljes Floort birtokolja, azé a győzelem és a vele járó 8 millió forintos heti fődíj. Az eseménydús és feszültséggel teli kvízműsor bármelyik pillanatban újabb és újabb fordulatot vehet, hiszen elég, ha csak egy pillanatra elkalandozik a játékos figyelme a párbaj során, nem képes koncentrálni és máris véget érhet számára a játék.

A műsor hangulatát tovább fokozza a népszerű műsorvezető, Szujó Zoltán személye, aki első alkalommal vezet kvízshowt, és amellyel egy régi álma vált valóra. A vetélkedő gyártója a Scripted Productions, producere Hámori Barbara, kreatív producere Bányai Gábor. A The Floor – Csak egy maradhat nem csupán a stúdióban versenyzőknek nyújt élményt, hanem izgalmas kikapcsolódást biztosít a televízió előtt ülő családoknak is május 6-tól minden hétköznap este az RTL-en. A kvízműsor epizódjai visszanézhetők az RTL+ streaming platform felületén.