Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Szujó Zoltán lett a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség elnöke

Az eseményen 195 tagszervezet képviselője szavazott, a voksokból 102-t Szujó Zoltán, 93-at pedig az eddigi elnök, Oláh Gyárfás kapott.

Szujó Zoltán a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség elnöki posztjára pályázik

A sportriporter úgy véli, épp itt az ideje, hogy megújuljon a magyarországi autósport, amennyiben pedig a tisztújító közgyűlésen személye mellett döntenek, úgy jó irányba terelné a szövetséget és átlátható viszonyokat teremtene.

Kiderült, hogy miért tűnt el a képernyőről Szujó Zoltán

Magyarország egyik legnépszerűbb sportriportere 2019 tavaszán egyik pillanatról a másikra került le a képernyőről, és senki sem tudta hova tenni a döntést.

Nagy Réka már tudja, ki lesz az Exatlon Hungary All Star műsorvezetője Pali László távozása után

Rendkívül izgatott Gelencsér Timi utódja, és már tudja, hogy kivel fog közösen dolgozni az Exatlon Hungary All Star-ban.

Szujó Zoltán lehet Palik László utódja? Reagált az érintett a kérdésre

Szujó Zoltán reagált arra a kérdésre, hogy vajon ő lesz-e Palik László utódja az Exatlon Hungary-ben, mint anno a Forma-1-ben.

További Hírek

Ezt gondolta Michael Schumacher Szujó Zoltánról

Hajdú Péternek adott interjút Szujó Zoltán, aki szép éveket élt meg a Forma-1-ben, és volt pár igen érdekes eseményben része.

Ezt mondta Palik László Szujó Zoltánnak

Palik László és Szujó Zoltán éveken át dolgoztak együtt a Forma-1-ben, a két egykori F1-es kommentátor sok közös emléket gyűjthetett.

Kiderült, mikortól indul a Ninja Warrior legújabb évada a TV2-n

Kiderült, mikortól indul a Ninja Warrior legújabb évada a TV2-n Egyáltalán nem kell sokat várnunk arra, hogy útjára indítsák a már korábban leforgatott Ninja Warrior harmadik szezonját, amiben Szujó Zoltán is szerepet vállalt.

Eddig nem látott jelenetek az új Ninja Warriorból, őrületesen lesz a verseny (videóval)

Nagyon izgalmasnak, látványosnak és drámainak ígérkezik a Ninja Warrior új évada, amivel a TV2 minden eddiginél magasabbra tette a lécet, és szó szerint.

Ninja Warriror: monumentális lett a pálya, csak ámulunk rajta (videóval)

Kiss Ramóna, Tilla és Szujó Zoltán mutatta be a monumentális pályát, ami minden eddigit felülmúl, és valószínűleg soha nem volt még ilyen nehéz dolga a versenyzőknek, mint most.

Ninja Warrior: Szujó Zoltán a kulisszák mögött (videóval)

Zajlanak az események a Ninja Warrior új évadának háza táján, ami nagyon izgalmasnak ígérkezik, és mivel sok idő telt el az előző szezon óta, a nézők még izgatottabbak.

A nagy szelfi a Ninja Warrior forgatásáról: Szujó Zoltán is megjelent

Nagyon nagy durranásnak ígérkezik az új évad, amit már régóta várt a közönség, hiszen egy ideje nem volt hasonló verseny a TV2-n.

Óriási durranás a TV2-nél: Szujó Zoltán a Ninja Warrior egyik új házigazdája

A TV2 is folyamatosan erősít, most például a Ninja Warrior új évadát jelentették be, nem is akármilyen nevekkel.