Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
360,41 Ft
Euró
392,62 Ft
Font
467,42 Ft
Bitcoin
57,428 $

Szujó Zoltán bejelentette, 2024-ben is lesz Sztárbox

2024-ben is lesz Sztárbox, amit Szujó Zoltán jelentett be a döntő ideje alatt, így minden kérdés szertefoszlott a show körül.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Az RTL nemrég még arról nyilatkozott, hogy egyelőre nem döntötték el, lesz-e folytatása a Sztárboxnak, és ha igen, mikor. Ami biztos volt, hogy számos sztár jelezte az indulási szándékát a következő évadban, köztük nagy nevekkel, akik készek megmérettetni magukat a ringben, ami nem kis dolog, és benne van a KO lehetősége.

Kabát Péter példája is jól mutatta, ez nagyon is benne van a pakliban, és lehetséges, hogy operálni kell. Számára több mint szerencsétlenül alakult a mérkőzés Rácz Jenő ellen, azóta is várja a döntést, de ha meg is operálják, pár héttel később már sokkal jobban lesz, mert nem egy nagy beavatkozásról van szó. Soron kívül Már most megdőlt a napi hőrekord, 39°C-ot mértek baján

Schobert Lara szintén jelezte, hogy bokszolni szeretne a következő évadban, és meglepődnék, ha nem kapna lehetőséget, mert a Schobert-család igazi nézőmágnes. Nagyon megosztó Schobert Norbi és Rubint Réka karaktere, de a gyerekeik is sok támadást kaptak az évek alatt.

A háttérben valószínűleg már most egy hosszabb lista van arról, hogy kik lehetnek az új versenyzők. Sőt, egyesek visszatérnének, mint Megyeri Csilla, aki nagyon sima vereséget szenvedett, de érzi magában az erőt. Kérdés, hogy az RTL mennyit lát benne, főleg akkor, ha számos nagy név kerül az asztalra az újoncok közül.

Szujó Zoltán a döntőben jelentette be, hogy 2024-ben is lesz Sztárbox. Egyelőre keveset tudni róla, de senkit nem lepne meg, ha ugyanebben az időpontban rendeznék meg az új évadot, ami sok szempontból ideális, és ne feledjük, szükség is van a felkészülésre, ami körülbelül 6 hónapot vesz igénybe, és ez napi szintű elfoglaltságot jelent.

Karácsony Gergely kiakadt: „Miért mondanék le? Ez milyen kérdés, ne haragudjon”

Karácsony Gergely nem volt túl elégedett az egyik kérdéssel a Telexnek adott interjú alatt, miközben arról beszélt, polgárháború alakulhat ki egy országgyűlési választásból, ha olyasvalami történik, mint nemrég a budapesti választáson.