Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
360,28 Ft
Euró
390,72 Ft
Font
456,85 Ft
Bitcoin
57,362 $

Sztárbox: Kabát Péter szerint a helyzete már kiakasztó

Kabát Pétert továbbra sem műtötték meg, noha egy ideje túl lehetne rajta, de nem is biztos, hogy operációra van szüksége.

Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Kabát Péter a Sztárbox eddigi legsúlyosabb kiütését szenvedte el, ami ájulással ért véget. A CT-vizsgálat szerencsére negatív lett, de az összecsuklás miatt megsérült a térde, amit úgy tűnt, műteni kell.

Később kiderült, Péter bordája is eltört, de jelenleg jobban aggasztja a térde. Még mindig vannak kérdőjelek, miközben az idő egyre csak telik, jönnek az ünnepek, így a helyzet is kezd kellemetlenebbé válni. Soron kívül Belső vizsgálat indult Monoki Lehel és Sebők Vilmos viselkedése miatt a Liverpool győzelme után

„Az első orvos, akinél voltam, azt mondta, műteni kell, mert sérült a porcom. Aztán a doktor, aki operált volna, megvizsgált, majd azt mondta, az ínszalagom sérült.” – mondta Péter a Blikk kérdésére.

Hozzátette, ez viszont gyógytornával kezelhető, ugyanakkor a két orvosnak még konzultálnia kell erről. Kabát csak abban reménykedik, hogy minél hamarabb megoldást találnak, és az is benne van a pakliban, hogy egy harmadik orvoshoz is el kell mennie.

Vannak fájdalmai bizonyos mozdulatoknál, ugyanakkor alapvetően szerinte futni is tudna. Noha rendszeresen jár kezelésekre, a helyzet kezd kiakasztóvá válni számára, mert inkább már túlesne az operáción.