Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,99 Ft
Euró
387,95 Ft
Font
453,09 Ft
Bitcoin
51,362 $

Még nem dőlt el, lesz-e következő évada a Sztárboxnak az RTL-en

Egyelőre nem döntöttek arról, hogy a Sztárbox folytatódik-e, sikertől függetlenül, de már most sorban állnak azért a hírességek, hogy bokszoljanak

Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Hamarosan véget ér a Sztárbox legújabb évada, aminek Rácz Jenő, Brasch Bence és Berki Mazsi a fő esélyese. Jön a döntő, miközben egyes hírességek már előre jelezték, ott akarnak lenni az új évadban.

Schobert Norbi Jr. nővére, Schobert Lara is így tett, nagyon szeretne a Sztárbox versenyzője lenni. Valószínűleg most még könnyebb lenne sztárokat szerződtetni a ringbe, látván azt, hogy mekkora a show és a kihívás. Soron kívül Soha nem lehetett még ennyi pénzt nyerni az Ötöslottón, mint most

Az RTL egyelőre azonban nem döntött a folytatásról, most azon dolgoznak, hogy a döntőben minden a legnagyobb rendben menjen. Ezúttal is teltház várható az arénában, mindenki feszült figyelemmel várja az eseményeket.

Nem tudni, lesz-e új évad

„A mai napra még nem dőlt el, hogy folytatódik-e, és ha igen, akkor mikor és hogyan. De azt elmondhatom, hogy több sztár már most vette a fáradságot és jelezte, hogy szívesen elindulna egy következő évadban. Ezt ezúton is köszönöm nekik.” – mondta Verebély Marcell senior kreatív producer.

„Izgalmas és érdekes emberek jelentkeztek már be maguktól, én pedig, ahogy lépten-nyomon találkozom egy-egy emberrel, már csak heccből is meg szoktam kérdezni: „ha lesz megint Sztárbox, jönnél?” – folytatta az rtl.hu-nak adott interjújában.

Egyre több sztár gondolja úgy, hogy ott akar lenni a következő évadban a ringben. „És sokan azt mondják rá, hogy igen. Ennek az évadnak a sikere felbuzdítja a sztárokat, hogy elinduljanak egy ilyen megmérettetésen.”

Hivatalos: Tuchel a szezon végén elhagyja a Bayern Münchent

A legfrissebb információk szerint Tuchel és a Bayern München kapcsolata rövidesen véget ér, és a szezon végén elköszönnek egymástól. Röviddel a hírek után a Bayern vezetősége bejelentette, az edzőjük valóban távozik.

Megakasztották "a zsarolóvírusok Rolls-Royce-aként" számon tartott szervezetet

A brit Nemzeti Bűnöldözési Ügynökség (NCA) kedden bejelentette, hogy beszivárogtak és megakasztották a Lockbitet, egy világszerte több kibertámadásért felelős, zsarolóvírusokkal operáló csoportot.