Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
365,01 Ft
Euró
394,75 Ft
Font
467,10 Ft
Bitcoin
68,242 $

Sebestyén Balázs sem tudja vállalni a Sztárboxot Molnár Áron ellen

Majka után Sebestyén Balázs is visszautasította annak a lehetőségét, hogy Molnár Áron bokszoljon a Sztárbox 2024-es évadában.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Egy ideje nem titok, hogy 2024-ben is lesz Sztárbox, és valószínűleg az RTL növelni fogja a tétet a nevekkel, ami nem lesz nehéz, mert a tavalyi bokszmeccsek alatt nem kevés híresség jelezte, hogy ott akar lenni a ringben. Schobert Lara is jelezte indulási szándékát, így meglepő lenne, ha a csatorna kihagyná ezt a ziccert.

Akár még az is elképzelhető, hogy több meccsből fog állni az új évad a túljelentkezés miatt, ami ugyancsak reális. Sőt, arra is lehet esély, hogy korábbi versenyzők térnek vissza, de javarészt új nevek bokszolhatnak a ringben, köztük a női sztárokkal, akik tavaly összességében jobb teljesítményt nyújtottak a férfiaknál. Soron kívül Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

Molnár Áron annyira belejött ebbe az egészbe, hogy úgy döntött, kihívja Majkát, aki újra az RTL családjához tartozik. Nagy valószínűséggel az X-Faktor mentora lesz, amit akár már ma bejelenthetnek, így kizárt, hogy a Sztárbox versenyzője legyen, ráadásul koncertezni fog a nyár folyamán. Helyette viszont beajánlotta Sebestyén Balázst, aki röviddel ezután a Facebook oldalán reagált a dolgokra.

Balázsnak is van egy ajánlása

„Kedves Áron! Ne haragudj, de nem tudok kiállni ellened, van egy nagyon makacs bokasüllyedésem, illetve bibis lett a könyököm a hétvégén, mert elestem a bicómmal! De ha akarod, rád küldöm az egyik emberemet, mert régóta a begyében vagy.” – írta a posztjában humorosan Balázs.

Balázs hozta a formáját, és Majka után ő is beajánlott valakit. „Ráskó Eszternek hívják, és semmi dolga sincs azon kívül, hogy a kakassal kel reggel. Sokszor látom árnyék bokszolni itt a rádióban a teraszon, és ha dühös, mindig lever egyet a Ferinek, aki mellette ül.”

Nagyon úgy fest, hogy Áron Majkával és Balázzsal sem állhat ki a Sztárboxban, de biztosan lennének, akik nagyon szívesen igent mondanának az érdekes és különleges kihívásra. „Szerintem elképesztő ütőereje lehet, látva a bicepszét és Feri látleleteit.. Nekem azt hiszem mondta is egyszer, hogy nem nagyon csíp téged.”

Medgyessy szerint Magyar Pétertől már nem lesz elég az, amit eddig csinált Orbán Viktor ellen

Medgyessy Péter korábbi miniszterelnök szerint Magyar Péternek a Fidesz személyében egy nagyon nehéz és erős párttal kell szembenéznie a 2026-os választáson, ami egészen más kihívás, mint a baloldal.

Fotókon Szoboszlaiék nyilvános edzése az Európa-bajnokságról

Napok választják el a magyar válogatottat, hogy pályára lépjenek az Európa-bajnokságon, ami izgalmasnak ígérkezik.

Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

A Tisza Párt vezetője még mindig csak tanulja, milyen politikusnak lenni, és Medgyessy Péternek megvan a véleménye arról, amit az ATV-ben látott Magyar Pétertől.