Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,92 Ft
Euró
384,38 Ft
Font
451,90 Ft
Bitcoin
69,930 $

Hétfőn jelentik be az X-Faktor új mentorát

Annyi már bizonyos, hogy új mentor kap lehetőséget, így Gáspár Laci után egy olyan tagot ismerhetünk meg, aki biztosan nem volt tagja a korábbi csapatnak.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

ByeAlex volt az első, aki megerősítette, biztosan nem lesz tagja az X-Faktor új évadának. Számára a tehetségkutató véget ért, úgy érezte, hogy ebben most ennyi volt a részéről, de hálás az RTL-nél eltöltött évekért, és nem egy alkalommal ért fel a csúcsra, amire joggal lehet büszke.

Azt azonban sokáig nem tudhattuk, hogy a többikkel mi a helyzet, majd jött a nagy bejelentés, miszerint Gáspár Laci visszatér. Az énekes azt is megerősítette, korábbi kollégái nem lesznek ott a műsorban, így Puskás Peti egy videón keresztül beszélt arról, hogy miért is változtak meg benne a dolgok, hiszen édesapa lett. Soron kívül Verőcei hajóbaleset: megtalálták a fiatal lány, az utolsó áldozat holttestét

Dallos Bogi, Peti felesége pedig közölte, a férje többé nem lesz mentor az X-Faktorban. Hogy mit hoz a jövő, azt senki nem tudhatja, de már közel van az újabb bejelentés, ugyanis az RTL megerősítette, hétfőn bejelentik, ki csatlakozik Gáspár Laci mellé. Valószínűleg ezúttal is a Fókuszban rántják le a leplet a sztárról.

Majka és Pápai Joci érkezése erősen borítékolható, így az egyedüli kérdést igazán az jelenti, ki lesz a női mentor. Óriási a titkolózás, lehet akár nagy meglepetés is, mert sok kiváló énekesnő van idehaza, akikből nagyon jó mentorok lehetnek.

A legidősebb galaxisok születésének lehetett szemtanúja a James Webb űrteleszkóp

Alig néhány százmillió évvel az ősrobbanás után jöhettek létre.