Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,93 Ft
Euró
393,56 Ft
Font
467,79 Ft
Bitcoin
64,201 $

A TV2 szerint Tóth Andi és Marics Peti szakítása nem ártott a Sztárban Sztárnak

Fischer Gábor azon a véleményen van, hogy végeredményben nem ártott a műsornak Tóth Andi és Marics Peti szakítása.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Andi
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Nagyot robbant a médiában, amikor kiderült, hogy Marics Peti és Tóth Andi együtt vannak. Mindkét fiatalt sokan figyelmeztették, és természetesen a féltékeny rajongók hisztije sem maradhatott el. Ugyanakkor a vártnál kevesebbet szerepeltek a médiában, mint például, amikor fény derült Kulcsár Edina és G.w.M. kapcsolatára.

Az maga volt a cunami, szinte minden róluk szólt heteken át, aminek nem mindenki örült. Azt jósolták, hogy hamar véget ér közöttük a szerelem, de tévedtek, mert rövid időn belül terhes lett Edina a rappertől, majd összeházasodtak. Rengeteg támadást kaptak, és kapnak továbbra is, viszont ez sem választotta szét őket. Soron kívül Ugrott a gyermekbántalmazó karateedző egyik legértékesebb díja

Andi és Peti kapcsolata azonban valóban nem tartott sokáig, a hivatalos okok továbbra sem ismertek. Szintén nagyot szólt a TV2 bejelentése, miszerint együtt fognak zsűrizni a Sztárban Sztár új évadában. Egy párként kezdték meg a műsort, de azt már külön fejezték be, melynek kapcsán adódik a kérdés, vajon mennyire volt rizikós úgy beültetni a két sztárt, hogy egy párt alkotnak.

„Amikor megegyeztünk velük, nyilván tudtunk a kapcsolatukról, de ez nem befolyásolta a döntésünket. Én mindkettőjükkel jó viszonyt ápolok, és mindkettőjük esetében biztos voltam a profizmusban, hiszen ezért tartanak ott, ahol.” – mondta Fischer Gábor, a TV2 programigazgatója az Indexnek adott év végi interjújában.

Emiatt Fischer úgy gondolja, mindez nem jelentett kockázatot, és szerinte a szakításuk már korábban megtörtént, minthogy arról a közvélemény tudomást szerzett. „Úgyhogy ez nem jelentett kockázatot. Szerintem a szakításuk egyébként hamarabb megtörtént, mint ahogy azt a közvélemény megtudta, de ez nem érződött rajtuk, és nem ártott a műsornak sem.”

Párizsi olimpia: 75 ezer katona és rendőr, 44 ezer sorompó és útlezárások tömkelege

Párizs utcáin rekordszámú rendőr és katona járőrözik, miközben a város a 2024-es nyári olimpiai játékok megnyitójára készül.

Botránnyal indult a párizsi olimpia

Marokkó 2-1-re legyőzte Argentínát a férfi labdarúgótorna nyitómérkőzésén, ám mindezt csak egy nagy csavar végén.