Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
363,07 Ft
Euró
393,64 Ft
Font
467,97 Ft
Bitcoin
64,423 $

Tilla sokkoló adatokat osztott meg a Sztárban Sztárról

Ezt még maga Tilla sem gondolta volna, aki természetesen a kezdetek óta a Sztárban Sztár műsorvezetője.

...svg content...Fotó: Instagram/Till Attila
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sőt, nem sokkal a TV2 indulása után tűnt fel a képernyőn Tilla, aki azóta is a legfoglalkoztatottabb műsorvezető. Óriási műsorokat vezetett már a karrierje során, kezdve a Megasztárral, és még mindig imád a kamerák előtt dolgozni.

Alig öregedett, és remek formának örvend, miközben már forgatják az új évadot a Sztárban Sztár leszek!-ben. Rendkívül izgalmasnak ígérkezik az új idény, és szerencsére a nagy négyes is együtt maradt. Soron kívül Ugrott a gyermekbántalmazó karateedző egyik legértékesebb díja

Tilla összeadta a számokat, és ledöbbent, milyen régóta fut a Sztárban Sztár, amit nem unnak az emberek. A nézettségi adatok rendre az eget verdesik, és az idei széria akár rekordot is dönthet.

„Miközben készülünk az őszre, azon gondolkozom hogy, ha az összes változatát összeadjuk a SztárbanSztárnak: Sima Sztárban 9 évad. SzSz + 1 kicsi 2 évad SzSzLeszek 4 évad.” – írta a posztjában Tilla.

„Ez összesen 15 évad! Minden idők legnagyobb szériáját megélő showműsora Magyarországon! Ez már egy korszak ba*ki! Amikor elindult, szerintem ezt senki sem gondolta volna!” – fogalmazott Tilla.

Párizsi olimpia: 75 ezer katona és rendőr, 44 ezer sorompó és útlezárások tömkelege

Párizs utcáin rekordszámú rendőr és katona járőrözik, miközben a város a 2024-es nyári olimpiai játékok megnyitójára készül.