Clouds
21 Budapest
Dollár
344,78 Ft
Euró
371,26 Ft
Font
432,33 Ft
Bitcoin
26,968 $

Egyre komolyabb bicepsze van Tillának

Fotó: Instagram/Till Attila
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Till Attila számára a konditermi edzés adhat valami pluszt, és ha tükörbe néz, mindig láthatja a fejlődést, remek formának örvend.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy Tilla visszatért a konditermi edzésekhez. A TV2 egyik legnagyobb sztárja keményen edz, és ennek meg is van a gyümölcse, mindenki láthatja, hogyan alakul át.

Soron kívül Azonnal töröld ezeket az alkalmazásokat a telefonodról

Az edzés és a rendszeres sportolás igenis fontos, bármilyen korosztályról is legyen szó. Tillát az Instagramon például már 221 ezren követik, az egész ország ismeri, így igen komoly motivációs erő lehet azok számára, akik egyelőre haboznak lemenni a termekbe.

Tilla egy ideje újra rendszeresen, folyamatosan edz, és ennek csak örülhet, mivel ez nemcsak a külsőről szól. Az edzések nagyon jó hatással vannak a mentális és lelki egészségünkre, nem beszélve a szervezetünkről.

„Bedurrantottunk!” – írta humorosan a posztjában Tilla, aki elárulta, közel 20 évvel ezelőtt járt először konditeremben, de voltak időszakok, amikor ez a kör kimaradt, viszont időről időre mindig visszatér.

„Kb 18 éve mentem először konditerembe, mindig tartok szüneteket (mert megunom), de amikor van kedvem járni, akkor nagyon van! És most van!!!!!” – tette hozzá a remek formának örvendő TV2-es sztár.