18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
371,38 Ft
Euró
397,59 Ft
Font
471,06 Ft
Bitcoin
65,922 $

Emberi maradványokra bukkantak egy parkban, két embert letartóztattak

Az áldozatnak csak bizonyos testrészeit találták meg az átlátszó zsákban.

...svg content...Fotó: Unsplash/Oli Woodman
Európa

Borbély Fanni

Szerkesztő

Nyugtalanító hírek érkeztek az Egyesült Királyságból: a hatóságok közlése szerint gyilkosság gyanújával tartóztattak le két férfit, miután április 4-én Salfordban, Greater Manchesterben egy járókelő egy emberi maradványokat tartalmazó átlátszó zsákra bukkant egy parkban.

A rendőrség tájékoztatása szerint az áldozat pár nappal korábban hunyt el, a zsákban pedig a hátának alsó részét, a fenekét és a combját találták meg. Csütörtök dél környékén az egyenruhások letartóztattak egy 42 éves férfit, majd nem sokkal később egy 68 éves férfit is. Soron kívül Hivatalos: Ukrajnának vissza kell adni a kárpátaljai magyaroktól elvett jogokat

A Metro azt írja, a gyanú szerint a páros ismeri egymást. Korábban, a szörnyű felfedezés után egy 20 éves férfit tartóztattak le a gyilkosság elkövetésének gyanújával, ám később óvadék ellenében szabadon engedték.

Lewis Hughes főfelügyelő az ügy kapcsán tartott sajtótájékoztatójának keretében megosztotta, az áldozat egy 40 év feletti, fehér bőrű, feltehetően európai származású férfi, akinek valószínűleg szőke vagy világosbarna haja és kék szeme volt.

Kiütéssel nyert Németország Skócia ellen az Eb első meccsén

Németország a legkisebb esélyt sem adta meg arra Skóciának az Európa-bajnokság első mérkőzésén, hogy meglepetést okozzon.