Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,829 $

Ördög Nóri élete formájában van, bikinis fotó készült róla

Szép csendben élete formáját hozta össze a kétgyermekes sztáranyuka, akit nagyon sokan szeretnek, de az irigyekből sincs kevés.

...svg content...Fotó: Instagram/Ördög Nóri
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Ez már megszokott, ha valaki annyira ismert és sikeres ember, mint Ördög Nóri. A TV2 sztárja nélkül több műsort sem lehetne elképzelni, bár legutóbb Szabó Zsófi átvette az egyiket, amiben Stohl András és Csuti is szerepel. Nóri így sem panaszkodhat, mert rengeteg dolgozik, és az Ázsia Expressz minden évben egy izgalmas rohanás.

Sőt, a Séfek Séfe is részben róla szól, ott sem tudunk más műsorvezetőnőt elképzelni. Más műsorokban is feltűnhet még a jövőben, és ne feledjük, a Next Top Model Hungary-ben szintén ő a műsorvezető. Nála aktívabb műsorvezetőt aligha találhatunk, még Tilla sem annyira foglalkoztatott, mint Nóri. Soron kívül Fico elleni merénylet: a rendőrség nem tartja kizártnak, hogy a merénylő nem magányos farkas volt

Ezzel együtt a Dancing with the Starsban is szerepel, mint zsűritag, és reméljük, hogy a 2024-es évadban szintén a zsűritagok között foglal majd helyet. Nóri szeret dolgozni, imádja az ázsiai kalandokat, ahol minden nap egy igazi meglepetés, és már csak pár nap van hátra, hogy a stáb hazatérjen az útról.

Nóri odakint is aktív, nem sok szabadideje van, de azt szívesen tölti el a családjával, a stábbal. Nem egy fantasztikus fotó készült róla a hetek alatt, az egyrészes fürdőruhák is szenzációsan állnak rajta, amikkel a régmúltat idézi, modern és elegáns köntösbe bújtatva.

Most pedig bikiniben hívta fel magára a figyelmet, ami sokak tetszését nyerte el. „Fülöp-szigeteken már tesztelve, talán a balatoni szezont is ezzel a bikinivel nyitom ma” – írta a posztjában Nóri, aki minden túlzás nélkül élete formáját hozta össze, ráadásul kétszeres anyaként, ami sosem könnyű.