Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,893 $

PC Game Pass: egy várva várt cím csatlakozik a szolgáltatáshoz

Ez az a játék, amit a Steamen a legtöbben tettek kívánságlistára.

...svg content...Fotó: Slavic Magic
Konzol/Videójátékok

Borbély Fanni

Szerkesztő

Hivatalossá vált, hogy a Manor Lords című várva várt középkori stratégiai játék pénteken csatlakozik a PC Game Passhoz, így az előfizetők a Game Preview segítségével saját városukat irányíthatják.

A Manor Lords több mint 3 millió játékos kívánságlistáján szerepel a Steamen, a héten pedig mindenki erről a címről beszélt, miután rengeteg dicséretet kapott a kritikusoktól. Soron kívül Magyar Péter ott lesz a köztévé vitáján

A stratégiai játékban egy középkori lord bőrébe bújva azt a feladatot kapják a játékosok, hogy egy kis falut pazar várossá fejlesszenek, ám ehhez rengeteg akadályt kell leküzdeniük, kezdve az erőforrások és a termékláncok menedzselésével, egészen a földterületek háborúkkal való bővítéséig.

A Manor Lordsban töltött idő a városépítés és a haderő irányítása között oszlik meg a valós idejű taktikai csatákban, a játékosok pedig eldönthetik, hogy mikor, hogyan és hova osszák be az erőforrásokat, amikor épp földjeiket védik.

A játékban ezeken felül arra is számítani kell, hogy még békeidőben is rengeteg kihívást kell majd leküzdeni, miközben számos gazdasági és társadalmi helyzettel is meg kell birkózni.