Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,515 $

Marics Peti már rúdtáncolt is, az egyéjszakás kalandok is szóba kerültek

Marics Peti és Stana Alexandra közösen adott interjút a TV2-nek a Dancing with the Stars legújabb élő adása előtt.

Fotó: Marics Péter (b) és Valkusz Milán, a ValMar együttes tagjai a Debreceni Egyetem yoUDay - Te napod - című tanévnyitó stadionshow-ján a debreceni Nagyerdei Stadionban 2023. szeptember 13-án este. MTI/Czeglédi Zsolt
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Marics Peti hazánk egyik legnagyobb sztárja, aki a DWS-ben is parádésan teljesít. Nagy húzás volt a TV2-től, hogy felkérte a versenyre, és noha Peti eleinte azt gondolta, talán rosszul döntött, ma már imádja ezt az egészet.

Kiváló teljesítményeket nyújt a fiatal énekes, maximálisan büszke lehet arra, amit eddig elért Alexandrával. Természetesen a győzelem a céljuk, ám addig még van egy kis út előttük, viszont jók az esélyeik. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

Többek között arra is fény derült a közös interjú alatt, hogy Peti és Szandi is kommentálja a filmeket. Az énekes leginkább rendezői szemmel figyeli az eseményeket, aminek kapcsán a táncos megjegyezte, nagyon idegesítő lenn, ha együtt néznének filmet.

Arra sem gondoltunk volna, ha Peti már rúdtáncolt is az élete során. Egy sztriptízbárban forgattak és nem bírta ki, hogy ne próbáljak ki magát abban a helyzetben, amit korábban már számtalanszor láthatott a filmekben.

Ami pedig az álmokat illeti, Peti néha olyanokat álmodik, hogy Cristiano Ronaldóval focizik, vagy Justin Bieberrel találkozik. Szandi is megosztott pár titkot, például egyszer eljött egy randiról, mert a srác egyáltalán nem volt olyan szórakoztató, mint írásban. „Ez szerintem tök nagy csalódás. Nem szólalt meg.”

22-szert szúrták meg a börtönben a közismert rendőrt

Összesen 22 szúrást kapott a börtönben az a rendőr, akit még George Floyd halála miatt ítéltek el.