Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,950 $

Jöhet a jégeső és a viharos szél – itt érdemes készülni

Egyes vármegyékben hamarosan véget érhet a nyárias meleg.

...svg content...Fotó: Unsplash/Paul Zoetemeijer
Belföld

Kiss László

Szerkesztő

A HungaroMet elsőfokú, citromsárga riasztást adott ki heves zivatarok veszélye miatt, amelyet jégeső és erős szél is kísérhet. Emiatt pedig érdemes figyelni, komoly baleseteket előzhetünk meg általa.

„Ma délután, este az ország nyugati felén és a déli határ közelében egy-egy helyi zivatar kialakulhat. Holnap délutántól elsősorban a Dunától keletre fordulhatnak elő elszórtan zivatarok, de néhány zivatar az északnyugati határ közelében is lehet. A zivatarokat átmeneti viharos (~60-70 km/h) széllökés és kisméretű jég kísérheti”, írja a Hungaromet. Soron kívül Vitézy Dávid pillanatok alatt rakta helyre Karácsony Gergelyt

A met.hu oldalon elérhető adatok szerint Pest, Baranya, Bács-Kiskun, Fejér, Komárom-Esztergom, Nógrád, Somogy, Tolna és Veszprém vármegye területén tapasztalhatnak majd zivatarokat az emberek.

A Manchester United nyerte az FA-kupa döntőt a City ellen

A Manchester United meglepte a Manchester Cityt az FA-kupa döntőjében, ami sokba került, így a Vörös Ördögök visszavágtak a tavalyi fináléban történtekért.

Élőben adja a tv a Real Madrid utolsó bajnoki meccsét

A Real Madrid bajnokként léphet pályára szombat este, amit élőben ad a televízió, majd jön a Dortmund elleni döntő a Bajnokok Ligájában.