Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,829 $

Messi a gólja mellett öt gólpasszt osztott ki, Suarez mesterhármast szerzett

Történelmi ütést mért a NY Red Bullsra az Inter Miami szombaton az MLS aktuális fordulójában, így a csapat tagjai a lehető legjobb hangulatban látogathatnak ki az F1-es Miami Nagydíjra.

...svg content...Fotó: EPA/CJ GUNTHER
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Suarez már a csütörtöki napon jelen volt az F1-es Miami Nagydíjon, hangolván az MLS következő fordulójára, ugyanis rangadót játszottak szombaton a NY Red Bulls ellen. Az elmúlt időszakban az Inter Miami jobb formát mutat, ami nagyban köszönhető Messinek és Suareznek, akik igazi világsztárok.

Messi gólokkal hálálja meg azt a rengeteg pénzt, amit David Beckham csapatától kap, és ez nincs másképp Suarez esetében sem, aki legutóbb mesterhármassal köszönt be. Egy több mint hihetetlen mérkőzésen vannak túl a felek, ugyanis az Inter Miami szabályosan kiütötte a NY Red Bullst, akik összesen hat gólt kaptak.

Annak ellenére is, hogy az első gólra 30 percet várt a közönség, amit a vendégek gyűjtöttek be. A 48. percben Messi azonban kiosztott egy gólpasszt, és azzal rögtön visszajöttek a meccsbe. Két perccel később már az argentin legenda szerzett gólt Suarez passzából, így alig pár pillanat alatt fordítottak.

Rojas a 62. percben is betalált, megint csak Messi passzából, majd az aranylabdás rekorder ezt követően még további három gólpasszt osztott ki. Összesen öt gólpasszal és egy góllal járult hozzá a történelmi győzelemhez, addig Suarez a 69. és a 81. perc között mesterhármast ünnepelhetett, és ezzel az eddigi legjobb mérkőzésükön vannak túl.

Ugyan a vendégek a hosszabbításban, a 97. percben szépítettek, ez már csak a kozmetikázásra volt elég, semmi többre. Továbbra is az Inter Miami vezeti a tabellát 24 ponttal 12 mérkőzés után a 21 pontos Real Salt Lake ellen, akik egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak, akárcsak a szintén 21 pontot gyűjtött FC Cincinnati.