Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,41 Ft
Euró
394,09 Ft
Font
460,21 Ft
Bitcoin
62,175 $

További Hírek

Gigantikus összeg ütheti a Liverpool markát, ha valóban igazak a híresztelések.

Olyan gólt hozott össze a Chelsea védelme, ami még amatőr szinten is bosszúságot okozna, de így is továbbment a londoni csapat az FA-kupában.

Talisca hiába szerzett mesterhármast az Al Nassr legutóbbi mérkőzésén, ez is kevés volt ahhoz, hogy övék legyen a 3 pont.

Az Atletico Madrid egy igen csúnya pofonba futott bele a Bilbao otthonában a Copa del Rey-ben, ami fájdalmas estét hozott számukra.

Bognár György, a Paks edzője azon a véleményen van, hogy a Paks megérdemelten jutott tovább az Újpest ellen a Magyar Kupában.

Nem sokkal azután, hogy az Újpest drámai körülmények között búcsúzott a Magyar Kupából a Paks ellen, sorsoltak a következő körre.

A Paks egy hosszabbításban lőtt büntetővel ejthette volna ki a Magyar Kupából az Újpestet, de akkor még Banai nagyot védett.

Újabb és újabb extra felvételek látnak napvilágot Szoboszlaiék Dominikék angol kupagyőzelméről, ami továbbra is nagy ovációt kap a médiában.

Ugyan a Manchester United továbbjutott az FA-kupában, nem lehetnek nyugodtak, mert Szoboszlai Dominikék lesznek a következő ellenfelek.

Helyt adtak a doppingellenes ügyészség kérelmének, amely szerint Paul Pogbát négy évre eltiltották a játéktól.