Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
352,97 Ft
Euró
381,78 Ft
Font
444,85 Ft
Bitcoin
43,375 $

Dancing with the Stars: Marics Peti és T. Danny párbaja nagyot szólt (videó)

Marics Petiék is két produkciót adtak elő, és mint eddig minden alkalommal, most is kitettek magukért.

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Marics Peti és Stana Alexandra párosa egyszerűen lenyűgöző. Tökéletes közöttük az összhang, és ez egy héttel ezelőtt is így volt, amikor sorra kapták a magas pontszámokat, és nem véletlenül, mert valóban jók.

Peti nem tudott örülni ennek, és elárulta, hogy hibázott. Nagyon dühös volt magára, talán túlságosan is, és nem tudta elengedni a dolgot, még akkor sem, amikor simán továbbjutottak a következő körbe. Soron kívül Január elsejétől emelkedik a nyelvvizsga-támogatás összege

Voltak, akiknek nem volt szimpatikus Peti reakciója, de ez is csak azt bizonyítja, hogy nagyon akarja a versenyt. Most először két táncra kellett felkészülnie Alexandrával, amivel növelhették az eddig sem gyenge tempót.

Marics Petiék sem maradhattak ki a párbajból, és nagy örömükre T. Dannyékat kapták, akik jelenleg talán a legnagyobb esélyesei a műsornak. A közös munka rengeteg nevetéssel és munkával telt, senki sem panaszkodott.

A zsűri ugyan nem pontozhatott, mindenki 10 pontot adott volna, annyira tetszett nekik, amit láttak. Ahogyan az sem lehetett kérdés, hogy ennek a két párosnak biztos helye lehet a folytatásban.

Halálos áldozatai is vannak a Seychelle-szigeteken pusztító áradásoknak

Az Indiai-óceán térségében fekvő, mindössze százezer lakosú, 115 szigetből álló Seychelle-szigetek a turisták kedvelt célpontja. A Mahé-szigetet azonban robbanás rázta meg, és áradások pusztítottak.