Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,25 Ft
Euró
388,20 Ft
Font
456,38 Ft
Bitcoin
67,433 $

Tóth Gabi különleges fotókkal jelentkezett anyák napján

Tóth Gabi számára is sokat jelent az anyaság, olyasvalamit, ami nemigazán fejezhető ki szavakban, az érzések még inkább átadják ezt.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Tóth Gabi egy ideje elsősorban édesanya, amiért mindig is hálás lesz Krausz Gábornak, hiszen közösen alapítottak családot. Ugyan a kapcsolatuk és a házasságul sem működött, majd elváltak, a kislányuk részben örökre összeköti őket. Jó látni azt, hogy békességben váltak el, és már mindketten szerelmesek.

Először Gabi esett szerelembe, Papp Máté Bence lett szíve választottja, aki ilyen rövid idő alatt is rengeteget adott számára. A másik oldalon pedig Mikes Anna hódította meg Gábor szívét, aki ha nem mond igent a Dancing with the Starsra, talán még mindig egyedül lenne és nem ismerheti meg a kedvesét. Soron kívül Több mint 5,5 millió alkalommal töltöttek le pénzlopó appokat a Play Áruházból

A sors valóban létezik, és ez is egy újabb jel erre. Gabi és Gábor nagyon jól jöttek ki a válásból érzelmi szempontból, az égiek rögtön eléjük tettek egy embert, akivel boldogok lehetnek, miután a házasságukról ez nem mindig volt elmondható. Sokat is beszélt erről Gabi, nagyon mély gondolatokat, érzéseket fogalmazott meg, ami segített rámutatni arra, hogy miért volt szükség a válásra.

A támadások továbbra sem kerülik el, egyesek abszurd módon rossz anyának tartják, durva dolgokat állítanak róla. Ennek többségét el kell tűrnie közszereplőként, hiszen nem teheti semmit, ha valaki nem tartja jó énekesnőnek, és így tovább. Ugyanakkor nála is van egy határ, főleg, ha a gyermekéről van szó, aki a legfontosabb számára.

Anyák napja kapcsán jelentkezett, és megosztott pár fontos képet az életéből. A kislánya azóta sokat nőtt, nagyon gyorsan telik az idő, és szép lassan az iskolás évek következnek, amik a legkülönlegesebbek, és egyúttal a legintenzívebbek is.

Nincsenek megszűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin

Kovács Zoltán tisztázta, szó sincs arról, hogy meg lennének szűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin.

Helyreállt az 1-es villamos közlekedése

Újra teljes vonalon jár a 1-es villamos, miután az óbudai tűzoltók megoldották a kérdést a Vörösvári úton.