Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,25 Ft
Euró
388,20 Ft
Font
456,38 Ft
Bitcoin
67,433 $

Sorsdöntő meccset játszik a Barcelona szombat este a spanyol bajnokságban

Szombat este egy olyan mérkőzést láthatunk a televízióban, amit mindenképpen érdemes lesz figyelni.

...svg content...Fotó: Az FC Barcelona szurkolói a barcelonai Lluis Companys Stadion lelátóján a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének FC Barcelona - Paris Saint-Germain visszavágó mérkőzésén 2024. április 16-án. MTI/EPA-EFE/Alberto Estevez
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A Barcelona bajnoki reményei a Real Madrid ellen szálltak el, hiába voltak jó helyzetben. A meg nem adott gól erősen befolyásolta az eseményeket, amiből nem kis botrány kerekedett, és azóta a Madrid nem kapott ki, így gyakorlatilag hozzájuk került a trófea, amit nemrég még a Barca birtokolhatott.

Ez egy olyan év a Barcelona számára, amikor egy nagy trófeát sem nyernek, de legalább Xavi meggondolta magát, és a katalánok edzője marad. Ez kiemelten fontos volt a vezetőség számára, és folytathatják a megkezdett projektet. Előtte azonban be kell húzniuk a második helyet, ami a minimális céljaik közé sorolható. Soron kívül Több mint 5,5 millió alkalommal töltöttek le pénzlopó appokat a Play Áruházból

Jelenleg 73 pontos a Barcelona a 71 pontos Girona előtt, így ha nyernek, azzal eldönthetik a kérdést. Ellenkező esetben nyílt marad a párharc, és a Girona egy győzelemmel a Barca elé kerülhet 1 ponttal, amivel még izgalmasabbá válhatna a hajrá.

Egyik csapat sincs rossz formában, a Girona a legutóbbi öt mérkőzéséből hármat megnyert, addig a katalán sztárcsapat csupán egyet vesztett el, épp a Real Madrid ellenit. A Girona-Barcelona meccset 18 óra 25 perctől adja a Spíler 2, amit csak ajánlani tudunk a szoros tabella miatt.

Nincsenek megszűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin

Kovács Zoltán tisztázta, szó sincs arról, hogy meg lennének szűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin.

Helyreállt az 1-es villamos közlekedése

Újra teljes vonalon jár a 1-es villamos, miután az óbudai tűzoltók megoldották a kérdést a Vörösvári úton.