Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,052 $

A Barcelona elnöke szerint nem tárgyaltak más edzővel, bíztak Xavi maradásában

Végül sikerült meggyőzni őt, így már biztos, hogy kitölti jövő nyárig szóló szerződését.

...svg content...MTI/EPA/Alejandro GarcA­a
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

A katalán egyesület elnöke, Joan Laporta csütörtökön tartott sajtótájékoztatóján Xavi társaságában jelentette be, hogy folytatják a közös munkát. Bár Xavi korábban jelezte, nyáron távozik a csapattól, végül úgy döntött, hogy marad a Barcelona kispadján – számolt be róla a Marca.

Erről ő maga is beszélt a sajtótájékoztatón, mellette viszont Laporta is elmondta a saját álláspontját: „Mindig is hittem abban, hogy Xavi folytatja. És mindig azt mondtam neki, hogy a szezon végéig nem fogunk más edzőt keresni. Mindannyian rengeteg tapasztalatot szereztünk ebben a szezonban. Le kell vonnunk a pozitív következtetéseket ebből az évből, amelyekből sok van. Nem kezdtünk tárgyalásokat egyetlen edzővel sem, mert reméltük, hogy meggondolja magát” – mondta. Soron kívül Egy rendőrre is rátámadt a szüleivel végző újpesti kettős gyilkos

„Korábban fontolgatta, hogy elhagyja a csapatot, de tegnap azt mondta nekem, hogy izgatottan várja a folytatást, és bízik a csapatban. Megvan benne az ambíció, hogy még versenyképesebbek legyünk, és ez jó hír a Barcelona számára. A stabilitás a siker kulcsa, Xavi pedig megkérdőjelezhetetlenül a Barcelona embere” – mondta Laporta, aki szerint egy fiatal csapat megszilárdításán dolgoznak, amihez elkerülhetetlen a már említett stabilitás.

„A projekt közepén vagyunk, és szükségünk van egy referenciapontra, és ezt Xavi jelenti a fiataloknak. Teljes bizalmat élvez az igazgatótanács, a sportbizottság, és remélem, az egész Barcelona részéről is. Már nyertünk egy Szuperkupát és egy rendkívüli értékű bajnokságot, ami ráadásul egy nagyon nehéz időszakban történt” – fogalmazott az elnök, hozzáfűzve, hogy idén ugyan nem érték el a kitűzött célokat, de bízik a sikeresebb jövőben.

„A változásokról most még nem beszélek, mert sokat kell még dolgoznunk ezeken. Azonban a pozitívumokat kell megragadnunk. Fiatal csapatunk van, nagy jövő előtt állnak, az öltözőben pedig egységes a hangulat. Arra kérem a szurkolókat, higgyenek bennünk, mert sikeresek leszünk” – ígérte Laporta.

Xavi megerősítette, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de vissza akar térni

Xavi nem kertelt, és elárulta, hogy Laporta, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de továbbra is a Barca szurkolója marad.

Beszakadt az úttest egy teherautó alatt Csepelen

Furcsa baleset történt Budapesten, Csepelen, ahol egy beszakadt úttest miatt kell intézkedniük a hatóságoknak.