Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,97 Ft
Euró
388,58 Ft
Font
454,94 Ft
Bitcoin
51,612 $

Keleti Andrea szerint nem olyan egyszerű beleszeretni a táncpartnerünkbe

Mint mondta, a tánc elsősorban a munkáról szól, s csak a külső szemlélő számára tűnik úgy, hogy a táncosok egytől egyig szerelmesek egymásba.

Fotó: Instagram/Keleti Andrea
Relax

Koós Alexandra

Szerkesztő

Krausz Gábor és Mikes Anna csak néhány hónapja vannak együtt, de már az elejétől lerí róluk, mennyire összepasszolnak. Bár már a Dancing with the Stars során is többen biztosra vették, hogy hamarosan egymásra találnak, hiszen a táncparketten is tökéletes volt közöttük az összehang. Nemrég pedig egy igazán aranyos videóban mutatták meg, hogyan főzőcskéznek együtt.

Ugyanakkor tény, hogy nem ők voltak az első sztárpár, akiket a tánc hozott össze: Keleti Andra és férje, Kovács Zoltán idén ünneplik 25. házassági évfordulójukat. Előbbi a Hot! magazinnak nyilatkozva arról beszélt, csak a külső szemlélő számára tűnik úgy, hogy a táncosok egytől egyig szerelmesek egymásba, s könnyedén átadják magukat az önfeledt szenvedélynek. Soron kívül Valaki megnyerte az Ötöslottó rekordnyereményét, itt vannak a milliárdokat érő nyerőszámok

Mint mondta, ez sokkal inkább a munkáról szól, s nem mindenki szeret bele a táncpartnerébe. „Nagy kihívásokkal teli folyamat, ami inkább munka, mint más. Ezért nem lesz feltétlenül mindenki szerelmes a partnerébe. Az óriási szellemi és fizikai kihívás mellett eltörpül az intimitás” – fogalmazott. Illetve arra utalt, nem feltétlenül jó, ha egy táncospár szerelembe esik, mert elvész a távolságtartás.

Az élet változik körülöttünk

Ha pedig a próbatermi vitákat is hazaviszik, vagy éppen fordítva, az sem tesz jót egy kapcsolatnak. Ugyanakkor Keleti Andrea elismerte, vannak az életben olyan nagy pillanatok, amikor két ember összetalálkozik, egymásra néz, s elindul a kémia. Arról, férjével hogyan találtak egymásra, és miként működött a kapcsolatuk a táncparketten is, azt mondta:

„Mi már külön-külön is elértük azt, amit akartunk, amikor egymásba szerettünk. Másfél év telt el, mire rájöttünk, hogy ez tényleg komoly kapcsolatnak ígérkezik, és akkor már az lenne a legcsodálatosabb, ha együtt is táncolnánk. Azt mondtuk, hogy ha nem működik, maximum nem táncolunk tovább, hiszen akkor mi már házasságra, gyerekekre készültünk” – idézte fel a Hot! magazinnak, ebből szemlézett a Ripost.

De mint az később bebizonyosodott, a parketten is összepasszoltak, és a közös munkában, a tánctanításban is tökéletes partnerek lettek. Elmondása szerint a köztük lévő harmóniát a konfliktusok humoros kezelésének köszönhetik, illetve arról sem feledkeznek el, hogy egy kapcsolaton mindig dolgozni kell, mert az élet változik körülöttünk.