Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,867 $

Csobot Adél akár egy házassági szerződést is aláírna

Mint mondta, a mai világban ez már teljesen természetes, illetve eszébe sem jutna ilyesmin kiakadni.

Fotó: Instagram/Csobot Adél
Cool

Koós Alexandra

Szerkesztő

Csobot Adél karrierjét énekesnőként kezdte, később pedig színésznő és X-Faktor-mentor lett, de az kétségtelen, hogy legnagyobb sikereit a Dancing with the Starsban érte el. Tavaly év végén, a legutóbbi évad döntőjében például Gelencsér Timivel és Tóth Andival együtt táncolt, azaz a három győztest egyszerre láthatták egy színpadon a nézők.

Adél azonban azt is elárulta, szívesen szerepelne újra a műsorban, mégpedig versenyzőként. Mindez azt bizonyítja, hogy nagyon közel nőtt a szívéhez a DWTS, s igazából sosem lehet tudni, megeshet, hogy egy nap valóban visszatér. Nemrég viszont egy tévéműsorban a házassági szerződés került szóba, amelyről azt mondta: Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

Ha az esküvőre kerül sor, egyáltalán nem jelentene számára problémát, ha Istenes Bence egy ilyen dokumentumot szeretne aláíratni vele. Úgy véli, a mai világban ez már teljesen természetes, illetve eszébe sem jutna ilyesmin kiakadni – írja a Story. Azt viszont nem tudni, a nagy napot mikorra tervezik.

Hollywoodban is népszerű

Mint ismert, a műsorvezető 2017-ben kérte meg párja kezét, az évek alatt pedig két gyermekük született, a lagzira azonban egyelőre nem került sor. Visszatérve a házassági szerződésre, a lap hozzáteszi, ennek idehaza nincs akadálya, esküvő előtt vagy után is meg lehet kötni, módosítani vagy megszüntetni, minden esetben közjegyző előtt vagy ügyvédi ellenjegyzéssel.

Míg nálunk inkább ingatlanok, autók, befektetések, bankszámlák, üzletrészek szerepelnek benne, addig Hollywoodban ennél jóval több dolog is a megállapodás része lehet. Például Nicole Kidman és Keith Urban írásban rögzítették, hogy válás esetén a színésznőnél maradnak a közös gyermekek, Katie Holmes pedig évi 3 millió dollárt kötött ki minden Tom Cruise-zal együtt töltött évért.

Jessica Biel és Justin Timberlake többek között azt is rögzítették, hogy ha az egyik megcsalja a másikat, ötmillió dollárjába kerül, míg ha valamelyikük hazudik és rajtakapják, egymillió dollárt kell fizetnie. Beyoncé és Jay-Z pedig lepapírozta, hogy az énekesnő bármikor igényt tarthat a magánrepülő használatára, a teljes autóparkra, és minden egyes baba után 5 milliót kap férjétől.

Ceglédi Zoltán keményen nekiment Magyar Péternek a közösségi médiában

A politikai elemző szerint ő még akkor is „itt lesz”, amikor a jogászt „ejti” majd az ellenzéki nyilvánosság. Ezzel arra reagált, hogy Magyar – feltehetően – új ellenzéki párt megalapításába kezd.