Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,290 $

Curtis elárulta, miért mondott nemet a Dancing with the Starsra

Curtis azt mondja, a TV2 nagyon szerette volna, ha a Dancing with the Stars új évadának egyik versenyzője lesz, ám erre nemet mondott.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

A rapper sokat szerepelt a képernyőn az elmúlt több mint egy évben. Kezdődött minden a Celeb vagyok, ment ki innen! új évadával, amit azzal a lendülettel meg is nyert Kolumbiában. Egyúttal az egyik legnagyobb álma is teljesült, amikor felkérték a The Voice mentorának, miközben a Nyerő Párosra és a Sztárboxra szintén igent mondott.

Kézenfekvőnek tűnt, hogy Majkával és Pápai Jocival mentor legyen az X-Faktorban, ahol azonban Gáspár Laci és Valkusz Milán lettek a befutók Majka mellett, és még jön egy női sztár. Ezek után kirajzolódni látszott egy TV2-es visszatérés Curtis részéről, aki Hajdú Péter műsorában az x-faktoros döntésről is beszélt, ahogyan arról is, hogy a Dancing with the Stars mezőnyéhez csatlakozott volna. Soron kívül Alaszka „rozsdásodó” folyói már az űrből is látszanak, elsavasodtak az egykor kristálytiszta vizek

A TV2 szerette volna, ha Curtis a Dancing with the Stars új mezőnyének tagja lenne, ám erre végül nemet mondott. Ugyanazon okok miatt tette ezt, ami végül kibukott a Sztárboxnál, ugyanis nem tudott volna annyi időt szánni erre az egészre, mint kellene. Csuti, aki a táncműsor részese volt tavaly, elmondta neki, mekkora elfoglaltsággal jár mindez.

„Hát hogy néznék ki? De azért sem mentem, ami kibukott a Sztárboxnál. Pontosan tudom, hogy nem foglalkozom majd annyit a dologgal, nem készülök fel. Napi hét-nyolc órát táncoltak Csutiék, tudom, mert a barátom, beszéltem vele…” – fogalmazott Curtis Hajdú Péter műsorában a Frizbi TV csatornáján.

„Mondtam, hogy nem, pedig nagyon szerették volna, hogy menjek.” – idézte a Blikk a sikeres előadót és dalszövegírót. Az sem titok, hogy Curtis visszatérhetett volna, viszont olyan műsorokat ajánlottak neki, amikben nem érezte volna jól magát a TV2-nél. „Tavaly mindenben voltam, idén egyelőre semmiben nem leszek. Úgy volt egyébként, hogy átmegyek, most már elmondhatom, de nem tudtunk megegyezni, illetve olyan műsorokat tudtak volna adni, amelyekben nem éreztem volna jól magam.”

A Manchester United edzője azt mondja, ha kirúgják, majd máshol nyer trófeákat

Ten Hag egyelőre nem tudja, mi lesz vele, az FA-kupa megnyerését követően már nem volt olyan magabiztos, mint előtte.

Az elbukott Európa-liga döntő után Német Kupát nyert a Bayer Leverkusen

A Bayer Leverkusen nyerte a Német Kupát, amivel duplázott Xabi Alonso, és ezzel valamilyen szinten törlesztett is a szurkolók felé az Európa-liga döntőjében történtek miatt.