Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,167 $

Óriási fordulat, Valkusz Milán mentor lesz az X-Faktorban

Miközben mindenki arra számított, hogy Pápai Joci is az X-Faktor mentora lesz idén, úgy tűnik, valaki egészen más ül be a mentori székbe.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Azzal, hogy Majka és Pápai Joci elhagyta a TV2-t, és a rivális RTL-hez szerződött, igencsak egyértelművé vált, hogy az X-Faktor mentorai lehetnek. Először Gáspár Lacit jelentette be az RTL, akik hetedszerre is lehetőséget adnak az énekesnek mentorként, míg a többi tag távozott a műsorból.

Laci után jelentették be Majka érkezését, ami abszolúte papírforma volt, és legutóbb már arról beszéltek, hogy hétfőn jön a következő nagy név. Egy női tag is lesz a műsorban, akinek a kiléte egyelőre ismeretlen, de biztosan nem Herceg Erikáról van szó, mert már ő sem tagja a híres tehetségkutatónak.

A Blikk azt írja, Valkusz Milán, a ValMar sztárja kapta meg a lehetőséget az X-Faktor mentoraként, miközben zenésztársa, Marics Peti a TV2 egyik arcává vált. Nem sokan számíthattak erre a fordulatra, hiszen Milánt eddig javarészt a TV2 képernyőjén látták, viszont az RTL húzott egy nagyot, amivel nemcsak a ValMar rajongóit, hanem sok más fiatalt is odavonzhatnak a képernyő elé.

Noha Milán még mindig nagyon fiatal és nem lehet azt mondani, hogy hosszú ideje lenne a szakmában a sztárok között, abszolúte üstökösként jelent meg a színpadon. „Sokszor jöttek már hozzám a pályájuk elején lévők, vagy az erre az életre vágyók, hogy mi a titok. Többeknek segítettem, egyengettem privátban a karrierjüket. Például írtam beateket Manuelnek, a Bruno x Spaccnak, de segítettem a 666Ghost nevű szolnoki rappersrácot is, aki két éve szerepelt az X-Faktorban” – idézte a Blikk Milánt.

Milán azt mondta, szeretne slágereket írni másoknak, együtt dolgozni tehetségekkel producerként. „Egy komplett csomagot keresek majd a versenyzőkben, amelyben benne van a tehetség mellett az alázat, az egyediség, a kiállás, a magabiztosság és az új ötletek.” – tudhattuk meg a ValMAr sztárjától, aki időről időre kikéri majd Marics Peti véleményét is.

Szentkirályi Alexandra szerint Karácsony Gergely a választók arcába hazudott

Szentkirályi úgy érzi, Karácsony gyakorlatilag a választók arcába hazudott, és nem érdemel több esélyt Budapest élén.